- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълъг секс ?
Здравейте , въпроса ми е повече към момичетата , но и мъжката част може да се включат .. Та въпроса ми е дали обичате дългия секс ? Лично аз го МРАЗЯ ако искате ми вярвайте просто не мога да издържам . 10-15 мин макс после изобщо не ми е хубаво и общо взето не усещам много много ... А докато чакам момчето да свърши направо откачам .. Иска ми се да хвана и да го избутам , но си седя там права се че ми е хубаво и чакам с нетърпение момента :д не знам възможно ли е нещо да има или ддз :д Момичета при вас как е ?![]()
То не става въпрос за определено момче , а като цяло ... Обичам 5 -10-15 мин , с някои които свършват по -бавно не ми е хубаво просто...
Ами тогава си намери някой 5-минутковец и всичко ще е окей. Има доста такива мъже.
Welcome to the Jungle...
Досега се изказваше така, сякаш точно в това е проблема/въпроса. Как да е при мацките - при всяка е различно.
Макар че като се замисля, най-често срещан е Мечо Пуховския сценарий - "колкото повече, толкова повече".Познавам жени, които си казваха, че ако има как 24/7 да (им) е вътре, ще е истински рай.
![]()
Welcome to the Jungle...
абе...зависи като цяло...повече от 20-тина минути вагинален секс без спирка не ми е окей, обаче при смени с орален, игрички и тн, нямам против да откарам и 2 часа
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да, зависи като цяло с кой си лягаш. Или поне при мен е така. Случвало ми се е тва, което описваш. Щото момчето не ме привличаше толкова.
Иначе ако е някой, който знае кое, как и ме привлича... искам го нон-стоп надървен и в мен.
Първоначално написано от antifashionshit
Не обичам дългия секс. Ако свърша веднъж след това не ми харесва да продължавам да правя секс още много. Ако не успея да свърша ще ми се иска все още, но пак няма да е за прекалено дълго.
Като цяло за това трябва да говориш с партньора си. Много момчета могат да свършат и на 10-та минута, но се стараят да издържат по-дълго, защото си мислят, че на момичето ще му хареса повече.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-21-2013 на 06:44
По нейни думи, след час някъде вече не е толкова яко. Иначе както каза алис, ако се редуват нещата може цяла вечер.
Лично на мен ми е супер досаден и отегчаващ най-вече. Проточи ли се повече от 15мин, мислите ми са само "КОГА ЩЕ СВЪРШИ НАЙ-НАКРАЯ", "колко още" и т.н. Побърквам се и не издържам, нервирам се, протривам се, става ми гнусно... и със сигурност не е лигавщина.
Зависи на к'ви наркотици съм.![]()
Абе кво се правите бе - нали ако някой свърши за по-малко от 20 мин ще го разнасяте като лош любовник. Евала на тея къде си казаха истината...
Много обичам,когато хората казват:
"Живота ми е тежък."
И аз да ги попитам:
"Сравнение с какво?"
Като гаджетата ви свършват бързо, казвайте им да опят главата в лидокаин и после да слагат капута.
хахах не знам за другите ама на мене 10 15 минути не са нищо трябва ми хубав стабилен секс поне 1 час за да се разбия докрай