.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    ivantodorov32
    Guest

Срамежлив съм и не мога да си намеря приятелка

Здравейте! Аз съм момче на 19 години и проблемът ми е, че винаги съм бил много срамежлив. Почти нямам приятели. Напоследък се чувствам наистина самотен и имам нуждата от приятели и приятелка в живота си. Когато тръгна да се сприятелявам с някой просто започва да ме е срам и не знам какво да кажа. Не искам да е така, опитвам се да не е така, но не се получава. На 19 години съм вече, а досега не съм имал приятелка. Посъветвайте ме какво да правя?

Първо, спри да си изписваш цялото име където се регистрираш.

Дай по-подробна информация - учиш ли, с какво се занимаваш.

Спокойно - за всеки влак си има пътници. Ще дойде и твоето време.
    Най-напред се концентрирай върху общуването с хора и създаването на приятелства, запиши се на нещо, опитай се да създадеш приятелства. Запише се на нещо, където ходят малък брой хора, така вероятността да намериш приятел и да успееш да завържеш дума с хората е по-голяма. Ходи на фитнес спортувай, учи, развивай се. Когато му дойде времето, ще стане. Не унивай в никакъв случай! И без това не е голяма работа!

Цитирай Първоначално написано от ivantodorov32 Виж мнението
    Здравейте! Аз съм момче на 19 години и проблемът ми е, че винаги съм бил много срамежлив. Почти нямам приятели. Напоследък се чувствам наистина самотен и имам нуждата от приятели и приятелка в живота си. Когато тръгна да се сприятелявам с някой просто започва да ме е срам и не знам какво да кажа. Не искам да е така, опитвам се да не е така, но не се получава. На 19 години съм вече, а досега не съм имал приятелка. Посъветвайте ме какво да правя?
    Имаш много времъ пък си и млад.Запиши се на танци.Това ще ти помогне в намирането на нови контакти.

Мега фен Аватара на an7raks
    Апф, последните два коментара са пълните дивотии...
    Авторе, истината е, че никой не може да ти помогне... Вдигаш си заника и почваш да досаждаш на възможно най-много хора, все с някой ще си паснете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си