- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3 месечна връзка
Според вас какво мислите за една 3 месечна връзка на 16 години?Сериозна ли е?
Какво мислиш за млякото с изтекъл срок на годност? Полезно ли е? (think)
Сериозността на една връзка не се определя от продължителността й, а от нагласата на партньорите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако говориш за собствената си връзка - не, не е сериозна. Ако беше, нямаше да търсиш доказателство във форум.
Ако питаш за връзката на някой друг - TheBeliever ти го каза.
Не.
Всъщност, както казаха по-горе, зависи от нагласата на хората и от самите хора.
И наистина, ако беше сериозна, нямаше да търсиш отговор тук.
Отчасти е така, ама не е само това. Трябва и да мине известно време за да стане ясно дали са подходящи партньори, защото и аз съм започвала връзка с взаимното ни намерение да бъде сериозна, но след около 2 месеца просто се оказа, че не сме подходящи и имаме прекалено големи разлики.
Не знам, при мен все така се е получавало, че ако една връзка няма да продължи и да бъде "сериозна" приключва на втория месец. Ама това не е гаранция, че при всички така става. Тук вече е минало достатъчно време според мен за да си решите сами дали ще го бъде или не, така че вече наистина си зависи изцяло от вашата нагласа.
Така е и не твърдя обратното, но това не значи, че връзка от 2 седмици(примерно) може да бъде определена като "сериозна", защото и двамата имали такива намерения. В началото винаги има един буферен период(поне при мен де).
Права си. Но кой има сериозни намерения на втората седмица? Наивно е. Разбира се има варианти, в които двамата се познават и са близки много преди реално да започнат връзка. Тогава намеренията са ясни от самото начало.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За това няма точен отговор. Сериозността се усеща- от намеренията, действията, отношението. Тя не се пита, а се разбира. Не се планира, а се достига.