.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сериозността на една връзка не се определя от продължителността й, а от нагласата на партньорите.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Сериозността на една връзка не се определя от продължителността й, а от нагласата на партньорите.
    Това

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Отчасти е така, ама не е само това. Трябва и да мине известно време за да стане ясно дали са подходящи партньори, защото и аз съм започвала връзка с взаимното ни намерение да бъде сериозна, но след около 2 месеца просто се оказа, че не сме подходящи и имаме прекалено големи разлики.

Не знам, при мен все така се е получавало, че ако една връзка няма да продължи и да бъде "сериозна" приключва на втория месец. Ама това не е гаранция, че при всички така става. Тук вече е минало достатъчно време според мен за да си решите сами дали ще го бъде или не, така че вече наистина си зависи изцяло от вашата нагласа.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Отчасти е така, ама не е само това. Трябва и да мине известно време за да стане ясно дали са подходящи партньори, защото и аз съм започвала връзка с взаимното ни намерение да бъде сериозна, но след около 2 месеца просто се оказа, че не сме подходящи и имаме прекалено големи разлики.
    И 15 годишни бракове се разпадат поради възникнали различия. Това не ги прави повърхностни и несериозни.

И обратното. Може да си с някого година-две-три и да не вземаш връзката насериозно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си