.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 440

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    Най-голямата путка евер е твоето момче
    Никсън, познаваме се от много време, толкова твои путьовски постъпки мога да изредя, че не е истина. Една от тях е това как нареждаше ИМЕННО НОСФЕРАТУ заедно с fire_magic и как сега си първа дружка с него. Не смятам, че е нужно да се хулим.

В случая единствено за носферату не мога да кажа много, защото не съм сигурна кое е образ за пред форума и кое реалната му същност.

А ти си прави изводите...

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Никсън, познаваме се от много време, толкова твои путьовски постъпки мога да изредя, че не е истина. Една от тях е това как нареждаше ИМЕННО НОСФЕРАТУ заедно с fire_magic и как сега си първа дружка с него. Не смятам, че е нужно да се хулим.

В случая единствено за носферату не мога да кажа много, защото не съм сигурна кое е образ за пред форума и кое реалната му същност.

А ти си прави изводите...
    аз съм се обиждал с много хора не съм комплексиран и не се обиждам лесно от думи , обиждам се от други работи които не съм ги видял примерно у тях

те са видяли че съм реален и са подходили нормално и с някакво уважение и затова не съм ги нападнал хората ги съдя по по-сложни критерии , които няма да разбереш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си