.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2261

Hybrid View

_ivi_ не е писала отдавна! Хора,платете интернета на момичето, че да може да се похвали !

По темата: 1 седмица
    I have a dream

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от saruhi Виж мнението
    _ivi_ не е писала отдавна! Хора,платете интернета на момичето, че да може да се похвали !

По темата: 1 седмица
    Имаме си Rabalka да я замества

Немога да разбера какъв ви е проблема с тези момичета?Като са курви,лесни и т.н. и не ги харесвате,защо изобщо си правите труда да ги коментирате?Или ви е яд,че на такъв тип момичета се обръща по-голямо внимание?Ако греша, моля да ме просветли някой... ,но аз лично не бих коментирал и още по-малко спорил с човек,когото не уважавам,не познавам лично и не ми пука за мнението му... защо се дразните ,че и теми пускате за хора които не харесвате.. супер тъпо и детинско,но какво ли разбирам аз за женската злоба...

Цитирай Първоначално написано от dqvola01 Виж мнението
    Немога да разбера какъв ви е проблема с тези момичета?Като са курви,лесни и т.н. и не ги харесвате,защо изобщо си правите труда да ги коментирате?Или ви е яд,че на такъв тип момичета се обръща по-голямо внимание?Ако греша, моля да ме просветли някой... ,но аз лично не бих коментирал и още по-малко спорил с човек,когото не уважавам,не познавам лично и не ми пука за мнението му... защо се дразните ,че и теми пускате за хора които не харесвате.. супер тъпо и детинско,но какво ли разбирам аз за женската злоба...
    Момичетата в днешно време не струват.. Знам го от личен опит. Всяка една ти гледа в портфейла и друго не я интересува за това вече само ебане и тва е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си