.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Unhappy Страх ме ,че това може да КРАЯ между нас!!

Здравейте.Пиша тук за да получа някакво мнение относно връзката ми с едно момче.С него сме от същото училище ,но не сме съученици.От близо 3-4 месеца сме заедно ,иначе се познаваме от преди това ,въпреки че преди той не ме забелязваше.Но нещата се получиха и сега сме си заедно.Той обаче се държи как да кажа странно.Първо имаме и двамата гривна с нашите инициали ,но той почти не я носи.Имам чуството ,че само аз го търся повечето и дърпам връзката ни напред.През междучасията аз го посещавам в неговата класна стая.Пред другите не се държи толкова мило с мен ,само като сме на саме.Не ме защитава много от приятелите му и от техните странни шеги към мен.Когато отидем на дискотека с приятели си тръгвам преди него в къщи все пак съм на 16+ и си имам вечерен час,после чувам как разправял ,че той пиел и гледал другите момичета които носят къси полички с боти и не ми е приятно.Също така му е трудно да отблъсне някоя която му се сваля.Има една досадница от неговия клас която на практика не го оставя на мира ,а той малко или много пък и обръща внимание и изгледжа не му е все тая за нея ,въпреки че той не си признава.
    Той също е на 16 но съм по-голяма с 7 месеца и не съм първа красавица с късичка коса съм и понякога нося очилата си за да виждам по-добре.Според вас има ли шанс връзката ни при положение ,че той не е толкова активен?

Дръж се като него, спри да му ходиш на крака до стаята, ако той иска ще дойде. Виж дали ако го игнорираш известно време ще се трогне и опита да се промени. Ако няма никаква реакция от негова страна, просто сложи край.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Сори, ама на мен ми звучи сякаш си комплексирана, досадна и ревнива. Не си носел гривната с инициала ти - наистина ли това е нещо, в което се вкопчваш. Ходиш му до класната стая - да не сте на 10г. И аз като бях на 16-7 имах приятел от моята гимназия, но никога не съм му ходила в стаята, междучасията евентуално се виждахме навън, но не беше задължително. Съвсем нормално е, когато сте сред други хора да не ти сваля звезди. Гледал бил другите - ми ще гледа, голяма работа.

Спри да се държиш така, остави го да диша.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Дръж се като него, спри да му ходиш на крака до стаята, ако той иска ще дойде. Виж дали ако го игнорираш известно време ще се трогне и опита да се промени. Ако няма никаква реакция от негова страна, просто сложи край.
    ^Toва!!
    И не се притеснявай дали си първа красавица или не. Познавам много красавици, дето са такива само на външен вид. Като си купиш вафла, не й ядеш опаковката, нали? Ако той иска кукла - да си я хване. Няма защо да те тревожи това. Ще си намериш след време някой, който се кефи на къси коси, очила + характера ти, а това е най-важното!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Абсолютно!

С хората трябва да се държиш така, както те се държат с теб. И ако са достатъчно умни и им пука за теб - то проблемът ще е решен, ако ли не - прав му път и това е.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Абсолютно!

С хората трябва да се държиш така, както те се държат с теб. И ако са достатъчно умни и им пука за теб - то проблемът ще е решен, ако ли не - прав му път и това е.
    +Съгласна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си