.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Не знам защо търпиш този тъпанар, който определено не заслужава всичко това, което правиш за него. Зарежи го, няма смисъл да се занимаваш с някакъв недорасъл пишльо. Все някога ще се осъзнае. Ще си намериш по-добър, който те заслужава, в това няма съмнение.

MpowerV
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    Не знам защо търпиш този тъпанар, който определено не заслужава всичко това, което правиш за него. Зарежи го, няма смисъл да се занимаваш с някакъв недорасъл пишльо. Все някога ще се осъзнае. Ще си намериш по-добър, който те заслужава, в това няма съмнение.
    Така и направих просто нямаше как след като не си говорим от два дни,дни в които аз му звъня,а той казва,че не му се говори. И днес отново се опитвам да оправя нещата,а той ми разправя как аз допускам само грешки,а е едно момиче с,което доста често си пишеше имала проблеми и точно по празниците не била щастлива. И той цяла вечер си говорел с нея и се радвал,че я е направил щастлива... Единствения въпрос,който си задавам е как допуснах толкова много да обичам някого,който изобщо не му пука за мен.... И как веднъж не се поинтересува дали аз съм щастлива,а е зает да прави другите щастливи ....

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Сериозно ли питаш какво да правиш?

Вземи порасни, за да осъзнаеш, че си имаш достойнство и самоуважение, което не трябва да допускаш да останат на заден план, заради някакъв си мухльо, дето си мисли, че светът се върти около него.

Кажи край на това!

Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    Абселютно .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си