Аз много уважавам Лейди Ди. Лейди, тва беше шегичка, сру, не знаех, че те е обидило. Лейди много съм чувствителен
Първоначално написано от Mariela234 Аз много уважавам Лейди Ди. Лейди, тва беше шегичка, сру, не знаех, че те е обидило. Лейди много съм чувствителен държиш всички фейкове ли да ти банна? не ме бърка...
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Mariela234 Аз много уважавам Лейди Ди. Лейди, тва беше шегичка, сру, не знаех, че те е обидило. Лейди много съм чувствителен аз си мислех, че това е Чачо :О оф, ква беше историята на тоя профил...
Първоначално написано от Ivaaaaa аз си мислех, че това е Чачо :О оф, ква беше историята на тоя профил... Чачо не би го направил това.
Първоначално написано от Ivaaaaa аз си мислех, че това е Чачо :О оф, ква беше историята на тоя профил... правеше се на влюбен в климатроник
Първоначално написано от PoetryRanger правеше се на влюбен в климатроник ааа, да Първоначално написано от OoVasKoO Чачо не би го направил това. айде, айде да не го издавам... или не...ще кажа само две имена: Нанси и Милица, но той не беше САМ
Правила