- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс - преди или след връзката?
Нали в някоя тема говореше за едно момиче с бройка около 20 на 21 години(примерно,не помня точно какъв беше случая).Тогава ти твърдеше,че тя е истинска дама и страхотен човек и по нищо не си личи,че е преспала с толкова много мъже.Е,да приемем,че е пускала и на първа среща,щото с такава бройка е много вероятно.Това значи ли,че не си заслужава мъжа да се занимава с нея?
Сега се сетих за един интересен случай- Имам много близка приятелка,която в даден период мина през доста кревати по някаква причина.Сега има сериозна връзка и двамата много се обичат и не си изневеряват.Спаха на втората среща.
Курвите ги разпъваме на кръста и света отива към по-добро![]()
Не знам кой си мисли, че някоя на 18-20г с бройка от типа на 20 е съвършено нормално, wtf ??? Мога доста надълго и нашироко да обяснявам защо не е нормално, ама ако някой го намира за нормални не знам дали бих се хабил за такъв човек да обяснявам.
Искам само да ми обясниш кой определя какво е нормално?
Мнозинството се налага над малцинството, много простичък закон, който ни управлява хиляди години. Има разбира се и други начини за определяне, ама няма да ти ги обяснявам. Самият факт, че за тая крехка възраст момата има толкова много бройки, говори много за интелекта на човека и за емоционалното му състояние.
Значи предрасъдъците ти са по-верни от това, което ти виждаш?
Бе, какви 20 бройки...Прясно навършили 18-19 да са минали през 3-4 легла си е много, вие за 20 спорите.
Аз си чакам обяснението за двойния стандарт, ама без сравнения с храни и ключалки.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мда, и мен ми е интересно това, защото не виждам двоен стандарт тук.![]()
Както един мъж може да си помисле за жена, която му пуска на първа среща, че е лесна, така и една жена би могла да приеме мъж, които "напира" на първа среща за "курвар" заинтересован само от секса с нея. И двата пола не биха гледали много на сериозно на другия в близкото бъдеще след това.
Не са предрасъдъци, да. Аз те разбирам. Мислиш по същия начин, по който разсъждавахме в оная тема за 27 годишния девственик - ако си на толкова години и не си успял да си хванеш момиче = лошо. Същото важи и за младо момиче, което е имало интимни контакти, но не е успяло да задържи партньор до себе си. И в двата случая, (може би) говорим за хора, които имат проблеми с общуването с хората.
И все пак, 20 като бройка не е ли прекалено екстремно и крайно? Макар, че думата "екстремно" е лимит, който всички слагаме на различни места по пътя. Аз говорех за 20 годишно момиче с бройка от (рода на) 5 до 15, примерно, което (за вас) е що-годе приемливо, не нормално.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 12-26-2013 на 09:12
Повечето ми познати момичета са били с над 10 мъжа в сексуален аспект. Някой от тях си имат сериозни връзки, но това не им е пречело преди това за месец да спи с 2-3. Пък и това че си имал сериозна връзка три години примерно, пак не ти пречи след това всеки месец-два-три да си различен. Те бройките си се трупат.
И аз до към 10 не виждам нищо лошо. Още повече, че по-добре сега, отколкото цял живот да се стиска и като стане на 40 - иди я хвани...
Доста лицемерни ще да са, в такъв случай.
Взе ми думите от устата.
Екстремна е бройката от 20, но такива се тиражираха в темата. За мен честно казано и 10 е много за момиче на 18-20г. А представи си ако 20 са и бройките, та тя до 30 ще има още толкова, ако не се е омъжила. Това говори страшно лошо за човека.
Е, има го и варианта до 20години да е била с 10, намира си нейния човек, женят се след 3-4 години и така и до 30 пак е била само с 10, щото се е поспрялатака че да не гледаме толкова черно на нещата.
Никой не ми отговори.
Я да задам още един хипотетичен въпрос тогава- щом мъжете ги интересува с колко си била, дали питат колко им са били големи, или каква раса са :Д
Никога не бих успяла да го формулирам по-добре!
И аз питам заедно с Мимс кога е мястото на въпроса "С колко си бил/а?". Толкова ли е трудно да се задоволите с това какъв е човекът отсреща към вас? Или всички (дори и големите мачовци) имат нужда да им се доказва, че някой се променя безвъзвратно много само защото са мегатурбояки?
Искате да ви обяснявам не може да има равни права и защо няма как да няма двойни стандарти ли?
Ама вие сериозно ли?
Май гледате твърде много Сексът и градът...
Въпросите ми бяха
Защо трябва да има двойни стандарти ?
и
Защо не може жената и мъжат да са с равни права ?