защо винаги жената го отнася накрая? ааама че сексисти
Първоначално написано от Ivaaaaa защо винаги жената го отнася накрая? ааама че сексисти обратното е
Първоначално написано от klimatronik обратното е ми не е обикновено жената е обявена за курва, а мъжът излиза с оправданието, че е мъж позволено му е
Първоначално написано от Ivaaaaa ми не е обикновено жената е обявена за курва, а мъжът излиза с оправданието, че е мъж позволено му е квото и оправдание да излиза жените по- често лъжат и не изпитват чъъства и тнт тнт номерца
Първоначално написано от klimatronik квото и оправдание да излиза жените по- често лъжат и не изпитват чъъства и тнт тнт номерца лол, не всички жени са такива номерца не всяка прави Първоначално написано от tori Ама пък няма смисъл да го отнасяте, то вече станало. Май само развод и толко. твърде меко се отнасяш
Първоначално написано от Ivaaaaa лол, не всички жени са такива номерца не всяка прави твърде меко се отнасяш както и не го отнасяте само вие
Първоначално написано от klimatronik както и не го отнасяте само вие така е, но не това имах предвид
Първоначално написано от Ivaaaaa твърде меко се отнасяш Няма смисъл, не ми е нужно да ви унижавам или да ви отмъщавам. Не е нужно.
Първоначално написано от tori Няма смисъл, не ми е нужно да ви унижавам или да ви отмъщавам. Не е нужно. защо не? аз си падам малко мазохистка
Първоначално написано от klimatronik чъъства :д
Първоначално написано от Ivaaaaa защо винаги жената го отнася накрая? ааама че сексисти О, и двамата ще го отнесете, не бързай.
Първоначално написано от tori О, и двамата ще го отнесете, не бързай. :S
Правила