.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Чудя се...

Чудя се...

Винаги съм се питал, дали момичетата са по перверзни от нас? Или са като нас, но просто не го показват толкова ясно, колкото ние. E какво мислите вие?

Голям фен Аватара на Котка.
    Има хора и хора.

Оправи си правописа.Сериозно.

Зависи дали са обяразни.

Супер фен Аватара на djipsito
    Перверзията на момичето я провокира момчето.
    Момичетата не са еднакви с всяко момче. Вие също не сте еднакви с всяко момиче.
    Въпрос на усещане, отдаденост, хормони... и такива работи.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Всеки човек е различен

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от Котка. Виж мнението
    Има хора и хора..
    +

И аз съм съгласна с това, че всеки човек е различен, но все пак момичетата (поне повечето) са по перверзни от момчетата но нека да не бъркаме нимфоманките и перверзничките с курви, моля

някои от нас са други не са. зависи но повечето се правят на милички и нормални въпреки че са по перверзни и от момчетата

Цитирай Първоначално написано от thenewgirl Виж мнението
    някои от нас са други не са. зависи но повечето се правят на милички и нормални въпреки че са по перверзни и от момчетата
    това съм си мислил и аз, но трябваше да го чуя и от другия пол

Анонимката
    Guest
    Различно е...всеки човек е различен

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Авторе, ти на колко години си? Интересно ми е, защото вече не виждам почти момичета в тийн възраст, които да се правят на монахони.
    Преди време момичетата дори и да бяха много перверзни се опитваха поне да се прикриват, но сега, като гледам малките лигли, направо са по-перверзни и от момчетата.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Авторе, ти на колко години си? Интересно ми е, защото вече не виждам почти момичета в тийн възраст, които да се правят на монахони.
    Преди време момичетата дори и да бяха много перверзни се опитваха поне да се прикриват, но сега, като гледам малките лигли, направо са по-перверзни и от момчетата.
    Еми на 18, но не дружа с много малки момиченца за да знам какво за какво си говорят. Дори и да общувах с тях надали ще споделят такива неща с мен. Съдейки само по ФБ, момичетата на възраст 13-15 години качват неверуятни снимки за тяхната възраст и от това ми става ясно какви са всъщност, но може да се бъркам, може да го правят само за да са "feshun" не ги разбирам.

Мега фен
    Град
    <3
    Мъжете са моментно перверзни, жените многоетапно. Мъжете виждат нечии задник, представят си го гол и вирнат, възбуждат се и 'стават' перверзни. Жените виждат нечии ръце с изпъкнали вени, устни, които говорят някакви рандом неща, коса, глас, казват, че ще им е приятно да се видите отново и в периода от последната ви среща, до следващата, са мастурбирали поне 10 пъти върху представите си за вас и допълнително са били разсеяни още толкова заради секс сцените, които са си представяли с вас, докато извършват рутинни дейности от ежедневието си.

Шегувам се. Определенията за мъже и жени винаги са ми били глупави.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не знам колко съм перверзна, ама имам много високо либидо, амхахах
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Мъжете са моментно перверзни, жените многоетапно. Мъжете виждат нечии задник, представят си го гол и вирнат, възбуждат се и 'стават' перверзни. Жените виждат нечии ръце с изпъкнали вени, устни, които говорят някакви рандом неща, коса, глас, казват, че ще им е приятно да се видите отново и в периода от последната ви среща, до следващата, са мастурбирали поне 10 пъти върху представите си за вас и допълнително са били разсеяни още толкова заради секс сцените, които са си представяли с вас, докато извършват рутинни дейности от ежедневието си.

Как беше приказката - "Дай да се пошегуваме, че да си кажем истината"

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Как беше приказката - "Дай да се пошегуваме, че да си кажем истината"
    определено, но така е най-лесно

Супер фен Аватара на djipsito
    допълнително са били разсеяни още толкова заради секс сцените, които са си представяли с вас, докато извършват рутинни дейности от ежедневието си.

всъщност, момчета, само за това не се шегува.
    другото, що се отнася за жените е глупост. И говорим за масата, а не за изключенията.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Перверзията на момичето я провокира момчето.
    Момичетата не са еднакви с всяко момче.
    Съгласна.

Мега фен Аватара на Rabalka

Така си е ся..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си