.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    bhj3
    Guest

Thumbs up Някой да каже!!!

Честно.. омръзна ми вече. Майка ми постоянно ме злепоставя пред другите, на всеки разказва неща, които съм правила, казвала.. как съм се отнасяла с нея. И понеже (според мен) твърде много ми навлиза в личното пространство, адски много почва да ме дразни и понякога просто не издържам и и се сопвам, дръпвам.. както искате го наричайте. И тва вече цялата фамилия го знае както и всичките и колежки, бивши, сегашни, всички! Измисля си някви мои реплики, действия, които уж съм казала и направила.
    С баба ми(нейната майка) нон- стоп обсъждат "лошите" ми действия.. пълна клюкарница. А като се съберат започват да ме упрекват за всичко, пред мен ме коментират..
    (много съм бързала като правя нещо кво било тва; ти сред хора не си ли живяла да видиш- тва беше за една чиния на котлона -.- и за други работи де)
    А обикновените неща, които правя връстниците ми и съответно аз, тя ги намира за тъпи, глупави, молоумни. Не съм била добре.. и всякави такива.
    Не обичам да споделям с майка си, защото тя вместо да ме разбере, да ме подкрепи.. тя ме упреква. Реших "проблема" като просто спрях да говоря за нещата, които се случват около мен.
    Даже до преди няколко дена не ми беше виждала бележника, щото оценките са малко шарени. Та преди няколко дни тя говори по телефона и кво дурго да прави- обсъжда ме(не знам с кого говори) и говори там, тя от нач на годината бележник не ми е давала.. дрън- дрън. Ядосах се , праснах и бележника и и казах, че имам една двойка и 3. Говорила е с брат си и той после е е казал:"ебаси майката"..
    Съжалявам аз съм си такава, поне с майка си, щото вече не издържам. Знам, че има и аз до някъде вина, не съм безгрешна.
    Ъ, май забравих да кажа, че съм момиче на 15.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто поговори спокойно с нея

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Просто поговори спокойно с нея
    Най-добрия вариант!

Повече от фен Аватара на SoInsane
    И майка ми го прави това често, особено с леля ми доста често си ме коментират, но мен просто не ме интересува, не виждам и теб защо те засягат подобни неща.

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Моята майка често говори със своите колежки за мен,възпитанието и успеха ми в училище.Понякога много и се дразня,но после сядаме и я умолявам да спре.Така,че..просто поговори с нея и кажи,че не ти е приятно да те обсъждат!

Доста от родителите са така! Моите също бяха/ и до известна степен са/ такива. Опитват се да те възпитат и да те провокират да се развиваш, но го правят по грешния начин. Просто поговори с нея, няма друг начин.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Моите са същите, и вече спря да ми пука.
    Просто престани толкова да се дразниш.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Моята прави абсолютно същото (само за оцените ми не се интересува толкова).
    Даже понякога я хващам как си измисля някои неща,които уж съм направила.
    Ама и аз доста често си я обсъждам с приятелки,така че ... ;д

Супер фен Аватара на mayaaa
    То повечето родители са такива и просто въобще да не ти пука. Да си те обсъжда, какво значение има?
    А за споделянето - то и аз с нея не споделям, имам си приятели за тая цел.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    То повечето родители са такива и просто въобще да не ти пука.
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Моята прави абсолютно същото.
    Даже понякога я хващам как си измисля някои неща,които уж съм направил.
    Съща работа

Иначе предварително двете с майка ти обявявате по един бял флаг (временно), после сядате и й казваш, какво те дразни, тя сигурно е достатъчно разбрана, че поне малко да спре да говори за теб . Ще й обясниш много добре, че еди кой си неща ги смяташ за доста лични и не искаш да бъдат споделяни дори и на най надеждната й приятелка.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си