.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Към момичетата

Една приятелка (само приятелка) от известно време се държи странно с мен. Обаждам й се, не ми вдига телефона, пращам й смс-и, за да я попитам нещо, не ми отговаря. Преди не го правеше. Наскоро ми каза, че ме била сънувала и то не в каква и да е ситуация, а че се любим (да не използвам друга дума). Интересно ми е дали все още ме приема само като приятел, или май за нея нещата са преминали в друга фаза и затова не иска да ми отговаря.

Мега фен Аватара на babity
    Т'ва е нещо, което само тя може да ти каже.

иска да сте приятели с бенефити и само да се любите, но не знае как да ти го каже, та е решила да ти подхвърли идеята като сън действай преди да е размислила

Предполагам, но исках и друго мнение.
    Последно редактирано от ikon : 12-27-2013 на 20:57

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Опитва се да те напие? АХХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХ наххахахах аха хах а

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    иска да сте приятели с бенефити и само да се любите, но не знае как да ти го каже, та е решила да ти подхвърли идеята като сън действай преди да е размислила
    Може и да го харесва като повече от приятел, а да знае, че той не я приема по същия начин, затова да е спряла контактите си с него.

А може и тя самата да не го харесва и този сън просто да я е объркал и уплашил.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    А може и тя самата да не го харесва и този сън просто да я е объркал и уплашил.
    Ако беше така, то тогава не мисля, че изобщо е трябвало да му казва за съня. Можеше да си го запази за себе си и да продължат да са си приятели. Според мен го харесва, ама е срамежлива.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен след този съм може да се е объркала и просто да иска да се отдръпне от теб нз

yoanafffuuu
    Guest
    притисни я някъде,където няма да може да ти избяга и я попитай директно какво става,без овъртания и залъгалки,говорете направо и ще се разбере

Хм, не знам дали е редно, ама за моята крехка възраст съм чувала за доста по-... сексулани (да речем) сънища на мои връстници и обикновено двете страни нито се харесват, нито нищо. Най-добрият ми приятел го беше сънувал с най-добрата ми приятелка и ни каза, защото знаеше, че и тримата ще се смеем за това, а той, повярвайте ми, няма някакви други чувства към нея. Може би хормоните са се намесили в съня на твоята приятелка, не знам, но според мен той няма нищо общо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си