- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ!!
Здравейте на 17 години съм и до преди 1 месец бях девствена, но реших да се доверя на приятеля си. Преди това сме говорили за това, но аз винаги го правех на шега и той си мислеше, че не съм девствена. И когато ми го вкара (грубо да кажа) адски много ме заболя но не текна кръв.. през цялото време ме болеше.. правихме го доста пъти до сега и винаги ме боли многомоля ви кажете ми защо така се получава??? той каза, че съм добре в смисъл, че не съм особено тясна.. но пак много ме боли
и да знам, че в началото боли но колко време ще трае това начало?????? мисля, че отдавна е минало -_- пия хапчета против бременност може ли да е проблема там?? мисля, че не е от хапчетата но къде е проблема??
Пробвай да не мислиш за идващата болка, понеже ако си се настроила да те боли се стягаш и не си помагаш по никакъв начин. Може и ти да не си достатъчно влажна, кажи му да ти обърне повече внимание преди същинската част и ако трябва използвайте и лубрикант.
А само в началото ли те боли или през целият акт?
Всичко идва от главата ти. Ти си наумяваш, че отново ще те боли и несъзнателно си свиваш мускулите долу.
Нищо чудно и приятеля ти да не отделя достатъчно време за да те предразположи и възбуди. Поговорете за това.
Ако си сравнително суха преди проникване е нормално да те заболи.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Може и да не те е отворил.Една френдка така и все я болеше като го прави с неиния и отива на гинеколог и се оказа че ципата не е скъсана.Тва рядко било неква еластична ли била.
Може би си прекалено суха. Докато не си настроиш главата за секс - ще те боли. Той има задачата, преди да проникне в теб, да те накара да се отпуснеш. Повече любовна игра. Ако просто не можеш да се овлажниш, пробвайте с някакви лубриканти.
толкова си проста ще ме накараш сега да отговарям нормално. това няма как да стане, самата ципа не боли, боли от разтягането на вагиналните стени най-вече понеже не са свикнали. авторката си е отворена просто приятелят и е калпав и не може да я предразположи вместо това просто ръга колкото да свърши той.
Може би ще ти е по - лесно да не се свиваш ако ти " се вкараш ". Имам впредвид ти да направиш движението.
Опитай се да се настроиш/подготви за нещо приятно, ане за болка.
А дали случайно не си твърде суха? Пробвайте лубрикант, ако е така.
Първите няколко пъти е възможно да те боли. Не знам колко пъти сте го правили, но гледай да се отпускаш напълно.
Може да си суха - лубрикант.
Може да е твърде груб - говори с него.
Ние не можем да ти помогнем.
*сън*
Звънни в полицията.![]()