.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1524

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от DarkEmotionS Виж мнението
    попринцип предпочитам криминалните книжки..
    Да предложиш нещо наистина добро?
    От известно време почти нищо криминално не съм пипала, защото все попадам на някакви клиширани романчета, чието действие е ала-холивудска боза.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    От известно време почти нищо криминално не съм пипала, защото все попадам на някакви клиширани романчета, чието действие е ала-холивудска боза.
    Аз съм влюбена в Агата Кристи, особено книжките с Поаро, не са малко, а ми останаха още една или две да прочета. Другата класика е Артър Конан Дойл, но предполагам, че си го чела щом харeсваш нещо крайм. В момента ми изниква Гришам с неговите съдебни книги, не са лоши, стига да ти допада. На английски прочетох почти всичко на Робърт Лъдлъм и особено любима ми е the osterman weekend. Само кажи какво горе-долу искаш и бих те насочила.
    П.П: Кои "бози" те разочароваха да го имам предвид.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Класиката - Десет малки негърчета.
    "Илюзия в огледала"
    "Карти на масата"
    "Убийство в Ориент Експрес"

Да се похваля и аз - в момента съм наченала "Парижкото гробище" на Умберто Еко и "Невро-лингвистично програмиране". Първата върви бавно и трудно, на български я чета, но езикът е много сложен. Мисълта скача, няма ясен сюжет засега, а и постоянното споменаване на френски фрази и личности не помага. Втората е доста интересна, като цяло съм скептична към този род книги, но ми допада. Предстои да се прочете и The Game, което в същността си е pick-up четиво, но попаднах на цитати от нея и съм доста впечатлена, та май си заслужава. По някое време мисля да отделя един следобед да прочета вентилаторно последния том от трилогията с нюансите. Чакат ме и "Шайка" - книга за Герб и компания, обещава да е много интересна, а днес ми подариха книга с разкази на Стивън Кинг и още 5-6 автори.

В по-далечното бъдеще този месец искам да видя сметката и на "Братя Карамазови", и на една българска книга - "Усещане за жена". Манджа с грозде, с други думи :д
    Доволно ми е. Отдавна не съм се палила толкова да чета.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да се похваля и аз - в момента съм наченала "Парижкото гробище" на Умберто Еко.
    Няма смисъл да я четеш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Няма смисъл да я четеш.
    Защо?

Мега фен Аватара на 102
    И да добавя разбира се... ХАХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ПАРИЖКОТО ГРОБИЩЕ АГАГАХАХАХАХАХАА НЕЕЕЕЕЕ... ЛЛОЛЛОЛО.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си