.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Пъпки по езика

Здравейте драги хора ! От няколко дни по езика (към гърлото) ми се появиха от дясно и от ляво 2 пъпчици ... Не знам от колко време ги имам просто преди няколко дни забелязах , че са там и се уплаших ! Бяха ми казали , че може да е от ангина ( преди 2 години изкарах 4 за 1 година). Не ме болят , нито ме сърбят .. никакви оплаквания нямам , но малко се притеснявам ! Да се притеснявам ли или не ?? Много ще съм благодарен ако ми помогнете ! Весело изкарване на новата година !

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Бих казал, че е лоша хигиена. Някой явно не е чувал за конец за зъби и вода за уста.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Бих казал, че е лоша хигиена. Някой явно не е чувал за конец за зъби и вода за уста.
    Наскоро бях на зъболекар , защото зад мъдреца ми се беше подула кожата и ми сложиха антибиотик и всичко е окей и от тогава използвам 3% кислородна вода , но пак седят ! Всеки ден си мия зъбите по 2 пъти (сутрин и вечер) Не мисля , че е от това !
    Последно редактирано от stefanow.hd : 12-29-2013 на 20:43

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Това подуване също е било от лоша хигиена най-вероятно. Лично си четкам зъбите поне по 20 минути на ден. Купи си вода за уста - използвай я след хранене и също така винаги използвай конец за зъби.

Мега фен Аватара на babity
    Малки ли са тия пъпчици? Такива, като все едно са с бяло връхче? Да не би просто да са вкусовите ти папили? (при хората не знам как се казват)

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Лично си четкам зъбите поне по 20 минути на ден.
    аз па си иам хора за тва

Еми не са много малки , но не са и много големи ... средни са на размер . Пъпчиците ми се намират там където пише Papillae circum ( горен - десен ъгъл ) http: //upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/Papillae_on_tongue.svg/220px-Papillae_on_tongue.svg .png Само след http: изтрийте празното място и след svg !
    Последно редактирано от stefanow.hd : 12-29-2013 на 21:29

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Стефнчо да си чувал за.. Очи, нос, гърло ?... Вземи да си посетиш личния лекар за да не се притесняваш повече, едва ли ще ти вземе пари за прегледа и да можеш без родител да отидеш.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Знам ,че трябва да отида , но тази седмица не мога поради причината , че имам поправка и няма как ... чак другата седмица ще мога да отида и питам тук дали може и без ходене да се оправи това нещо !!!

Цитирай Първоначално написано от stefanow.hd Виж мнението
    Знам ,че трябва да отида , но тази седмица не мога поради причината , че имам поправка и няма как ... чак другата седмица ще мога да отида и питам тук дали може и без ходене да се оправи това нещо !!!
    Koга се появиха тези пъпчици ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Koга се появиха тези пъпчици ?
    Нямам представа ... никога не съм се вглеждал , преди 2 дни съвсем случайно се загледах и ги забелязах ...

Според необразован човек, като мен мисля, че няма от какво да се притесняваш. Но другата седмица отиди до лични си лекар.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си