ще кажем на приятелката му
Това е болест да съм влюбен в теб, това е болест, вярвам на приятел. Това е корист - целият живот, това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от AliceSw ще кажем на приятелката му +++
Първоначално написано от AliceSw ще кажем на приятелката му Зло нещо е това жената Верният отговор е ще си направите тройка
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО Първоначално написано от TykaSePisheNick Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..
Първоначално написано от fenastz Зло нещо е това жената Верният отговор е ще си направите тройка Ако твоята приятелка (не та знам момче ли си или момиче) спи със бившия и реши да ти каже как ще и отговориш? Що не си направихме тройка ли?
Първоначално написано от AliceSw ще кажем на приятелката му +++ Защо да я наранява ... ?!
Първоначално написано от AliceSw ще кажем на приятелката му Не мисля, че жените са зли. Аз съм мъжко и пак съм на мнението на AliceSw!
Правила