- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Криви стъпала
Здравейте! Имам следният проблем : Ходилото ми е малко изкривено,тоест,когато ходя,ходя с краката леко навътре..не знам на какво се дължи това.Вероятно е някакъв проблем.Според вас дали трябва да се обърна към специалист или просто да го търпя?
Това е доста често срещано, ако се загледаш доста хора са така, аз също,Ако искаш може да се обърнеш към ортопед, този проблем, обикновено се оправя с носенето на специални стелки.
Чувала съм, че когато са те овивали като малък стъпалата ти стават така, но за мен това са пълни глупости![]()
Иди на специалист да ти каже какви обувки и стелки да носиш
Да си случайно Дюстабан, тоест да имаш плоско стъпало ?
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
не, не е дюстабан, просто ходи накриво
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това че имаш плоско стъпало не означава, че ходиш накриво. Майка ми ми е разказвала, че е ходила с краката леко навътре като малка, но е започнала да се следи като ходи и се е оправило.. не знам дали става въпрос за същото обаче ;дд
аз обичам да си кривя краката принципно и майка ми все ми прави забележки, че вървя с пръстите навътре ;д
ако се следиш малко с времето може да се оправиш, ама пък има някои хора дето ходят с толкова разкрачени навън ходила, че чак е смешно :Д