- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс - преди или след връзката?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На мен пък ми се струва, че половете вече са почти равни. Мъжете са все по-малко мъже, а жените са все повече мъже. Спартакус > Спартак за жалост. Тва в цивилизования свет. И да не забравяме, че като нямаш права трудно можеш да измислиш нещо....
Абе аз знам за израз
Зад всеки успял мъж седи една успяла жена
ама за
Зад всяка успяла жена седи един успял мъж не съм чувала
:Д
Хората просто не разбират, че силата на една жена е да бъде жена. Нейната роля по презумпция е да бъде по-слаба. Звучи гадно и тесногръдо, но всъщност не е така. Точно както каза Психопат, тя е двигателя и толкоз'. Клишето, че мъжът е главата, а жената е шията...
Айде да не говорим за "успяването в живота", защото първо ненавиждам този израз. И второ, за всеки човек успяването означава съвсем различно нещо.
Една жена е успешна, ако е като прахосмукачка в устата.
И не видях някой друг да твърди същото.
Аз поне го разбрах, че когато една жена е несемейна (разведена, неженена...) има много повече време за кариерно развитие.
Малко неща презирам повече от кариеристките, които в името на въпросното "успяване в живота" се отказват от най-благородното нещо на света - да родят деца, да ги отгледат, да създадат семейство... егоизъм в най-висшата му форма.
Психо за съжаление си прав .Аз твърдя че една жена трябва да е успяла кариерно но да не забравя че има и неща като децата например.
Майка ми е типичният кариерист и аз от нея думи от рода на - обичам те ! не съм чула