- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Асоциална съм
Асоциална съм - момиче на 17 не мога да общувам нормално с хората. Държа се студено с тях, държа се гадно с приятели ако имам и такива де, с роднини и т.н. Не знам какво става преди не бях такава, напротив даже много общувах но един месец някъде не говоря с никой. Сега покрай празниците познати ме питаха къде ще ги празнувам а аз отговорих - ( не ме занимавайте с глупости, ще съм у нас пред компютъра ). Просто не знам какво става, като цяло не ме интересува нищо и никои. Не искам да съм такава, какво да правя това само временно ли е ? Помогнете и мерси предварително.
Ами .. може да се дължи на пубертета.През тези години,тинейджърите на твоите години стават по-раздразнени,буйнствени..Сп ред мен това е временно.Надявам се да не продължи дълго,защото това се отразява зле,както на останалите така и на самата теб![]()
Последно редактирано от Mirrela. : 12-30-2013 на 13:56
Не, просто имаш рак.
Шегата настрана. Това, което описваш, едва ли е асоциалност. Просто неразвити социални умения, след като заявяваш, че имаш желание да общуваш с връстници.
Можеш да опиташ някакво лечение. Отиди при терапевт.
Или просто вземи се занимавай със закърнелите ти социални умения вместо да питаш за магическа дума/хапче/предмет, което оправя всичко.
........ не се прави шега с това. Това е все едно да влезеш в фейсбука на приятелката си докато не знае, да напишеш на стената и от нейно име: Имам трипер. Бахти "хумора".
Според мен не си асоциална, а в някакво депресивно състояние и затова нямаш желание да се виждаш с никого.
Тука във форона сте, много бавни бе.*смея се*.
Човека има предвид ЗОДИЯТА РАК, а не болестта. A пък ако е болестта (няма как да е болна от нея) тъй, че споко.
По темата : Момиче вземай се в ръце и не се прави на асоциална само си измисляш някакви си оправдания. Щом преди 2 месеца да си могла да контактуваш с приятелите си значи нещо си се саднала, ти си знаеш.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Що за хумор?
По темата:
Добре де,ние какво можем да направим? Само ти можеш да оправиш нещата,говори с тях,мотай се с хората,
запознай се с нови хора,намери си приятели онлайн - това е живота какво си седнала да пишеш във форум
за проблем чието решение е очевидно - не,ти нямаш проблем,явно просто нещо ти е на криво и си го изкарваш на околните,а не трябва. След като си осъзнала това просто си мери думите и се напъни да общуваш,така ще свикнеш и ще се превърнеш в нормално социално момиче. Казвам го от личен опит..
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 01-03-2014 на 06:36
Шегата ти направо ме уби![]()
(pun included).
karinaa това, което ти се случва е нормално, случва се с възрастта. Просто остаряваш. Този епизод на South Park идеално го описва
http://www.southparkstudios.com/clip...in-a-microwave
Но, спокойно, много хора не могат да общуват добре. Не се притеснявай, аз ще ти бъда приятел и най-вероятно единствения...![]()
![]()
Еее съсипахте го човека, дееба. Да не се пошегува.
РАК.РАК.РАК.РАК.РАК.
Може да си се пренаситила от общуване и хора, за това да искаш да си починеш от тях. Или просто да липсва разнообразие в общуването. През ваканцията иди някъде сред природата, в планината или на село за една седмица и ще се почувстваш по-добре.
п.п (аз работя и уча между много хора и понякога се пренасищам от общуване, затова съм си намерил едно местенце, където никой не ме безпокои и ходя там винаги когато искам да релаксирам. На другия ден съм като нов.)