- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс - преди или след връзката?
Не защото жените са лигави и хилави, това няма нищо общо. Просто възприемате нещата по такъв начин, а това е природа не може да се промени. Жените винаги ще гледат момченцето да не му е студено, да не му липсва нещо и т.н. така ще го лишат от много важни уроци и то все от любов. Да знаете любовта по някога задушава. Това имах в предвид, ако не си разбрала, твой е проблема.
Относно това кой е казал дали ме обича или не, това слабо ме вълнува. Не си мисли, че не мога да ти играя тука на много любезен и да ставам любимец на аудиторията. Който ме познава знае колко струвам като човек, та дали ме харесваш или не ми е все едно. Аз знам какъв съм и какви са ми възможностите.
Това драга моя е умишлено казано, точно заради глупавите клишета от типа: "Кой ги ражда тия мъже ?" Аз не съм грам засегнат, защо да се засягам ми обясни ? Не мъжете имат комплекс от това че са неоценени, не мъжете се опитват да се доказват във всяка сфера (макар по едно или друго стечение на обстоятелствата, най-добрите дори в доста "женски" занимания да са мъже). Мога много да изброявам, знаеш.
Не, ти имаш проблем. И той се корени във фактът, че не можеш да проумееш, че не всички жени са такива каквито ги описваш, навеждайки ме отново на мисълта, че Виоленца е права. За какво ли? Тя може доста по-добре да ти обясни, предвид, че те познава много по-добре.
Колкото до последното - изобщо не очаквам от теб, или когото и да е било другиго, любезности. Любимец на аудоторията и да искаш не можеш да станеш, заради предрасъдъците ти. Съдиш прибързано и говориш крайно. Което е доста иронично, предвид фактът, че преди не много време на мен самата направи такава забележка.
Не ме познаваш. А да станеш "любимец" изобщо не е трудна задача, аз не съм такъв само и единствено, защото аз искам да е така. И в тази тема нито някъде съм съдил прибързано за нещо, нито пък съм говорил крайно. Просто не си чела като хората явно. Единственото нещо което говоря в тая тема са истини. Искам да ми посочиш и къде съм определил всички жени под общ знаменател ?
Както и да е, аз имам проблем и съм женомразец![]()
Последно редактирано от draid : 12-30-2013 на 17:44
Не мъжете имали комплекс, ама само мъжки на миналата страница обяснявахте кой е по по най. И ти дори продължаваш. Пред някого имаш да се доказваш ли? Знам, че ще кажеш не, ами като е не, няма смисъл да изтъкваш многото, по твои думи, факти за силния пол.
Очевидно и аз не успявам.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."