Първоначално написано от
FAKE IT
И тази тема стана много дълга, за това ще я продължа с втори пост.
6. Недостатъчното докосване при общуването - за това съм говорил доста пъти и ако се интересувате, можете да го намерите в някой от постовете ми (дори мисля, че в темата, която писах за френд зоната съм го описал)
7. Искане на разрешение - под това имам предвид да питате за телефонния номер на момичето, вместо да й заявите, че го искате, да я питате за това дали има желание да се усамотите и да си поговорите очи в очи, вместо да й заявите "Хайде да седнем ей там". Когато искате разрешение за всяко едно нещо, изпращате сигнал, че не се осмелявате да поемете рисковете и шансовете, които се откриват пред вас. Така стоварвате решението на момичето, а мъж, който кара момичетата да вземат решения вместо него не изпълнява правилно мъжката си роля във отношенията в една връзка и иска жената да командва. Това не означава обаче да НАЛАГАТЕ мнението си, има голяма тънкост тук. Никога не изпадайте в крайности, когато ви се каже СПРИ, спрете и не насилвайте, но също не искайте позволение и разрешение за всичко, което правите.
8. Когато не осъзнавате, че една жена ви тества и не преминете теста успешно - в началото момичето често може да се държи с вас по начин, който цели да ви обиди и засегне по някакъв начин или да ви кара да вършите неща за нея (например да я почерпите с нещо/да й донесете нещо). Ако върши тези неща, това означава, че е привлечена от вас и иска да разбере дали наистина си заслужавате и дали наистина сте толкова уверен, на колкото се правите. Ако се провалите тук това означава гейм оувър и ще забележете тотално различно поведение от нейна страна към вас. Ако успеете, това е чудесно, доказвате, че всъщност си заслужавате и играта за вас продължава. Номера е да не й се връзвате, в интернет има информация и по този въпрос, поинтересувайте се.