- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фишера или Рагиол?
Фишера (Шаро ала Рибо)
Рагиола (Раго ала Парцало)
Кефят се понеже не знаят всъщност кой си , представящ си някакъв фейк образПри мен повечето е както е тук , с малка разлика която не ти трябва да знаеш
Само трябва да намеря снимката някъде назад из темите че е от миналата година когато аз започнах да пиша , беше постнал фотос с изтънените си вежди
и още една с бутилката евтина водка баххти насрания пияч викаш че аз съм бил метанаджия бил съм пропаднал , а мисирке , твоите бъбреци и черен дроб приличат на путката на баба ти след като цигани са фърляли семе вътре
После като имам време ще потърся из темите и ако я намеря ще се смеем всички заедноСя за рагиол не знам и не ме интересува , но аз ако нямах внимание щях да се фърлям на тииновете като разбеснял пумяр , както ти праиш на мери джеин примерно
и как я впечатляваш я кажи , с псувня или с химични формули как да си забъркаш перфектното овче мляко с косми
мноо перверзно лайно си да знаеш
плюс тва не се показа на никой което говори че си насранка посранка и те е страх как изглеждаш , дори фотоси не постваш да не ти се смея
виж аз колко мои фотоси съм пуснал карабатак
виж ми самочувствието , виж си твоето
ти си толкова тъп че пишеш единствено на две места , в кофата , и в темите за химични формули , ти не си широко скроен, не моиш си смениш една крушка калпак
Не можеш да свършеш едно нещо сам толкова си калпав
живота ти без бутилката водка и без студентските пиянски партита е един бълвоч от които всеки би повърнал
добре че го скриваш пред момиченцата , на мене не ми убягва обаче , аз разбирам всичко
И отдавна разбрах колко тъпо дете си и кой реално завижда
сега се еби , октопод с рибарска примка на ануса
![]()
Да ви го начукам и на тримата, нямате ли си по-полезни занимания. Намерете си начин да се обогатявате, к'во само простеете и се храните по форумите. То, бива, бива, ама вие за това живее начи...
добър юмрук ти извъртях , усещам че вече се подчиняваш и си изморен да отвърнешпросто няма с какво да ме заплашиш
![]()
така е срещу мен е трудно![]()
na nosferatu maika mu vsqka ve4er mi duha, a toi prez tova vreme lapa pishki za jalti stotinki na mangalite![]()
Мюмюн, майка ти каза да купиш хляб като се прибираш![]()
ако беше нищо що се бройката 40 или 50 реда ти е все в устатаявно праиш аналог как тия четиридесет реда се преобразуват в 40 юмрука които ти удрят брадата
недеи тъи , ти ще паднеш от само 1
![]()
между другото като каза геврек , напомни ми на нещо , чудих се кво наименование да дам на ануса ти , и тва е перфектното описание , като геврек еот толкова много проникване няма как да стане друго
![]()
Fisherman prosto ima unikalen avatar .![]()