.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен Аватара на stephaniie
    Град
    Bulgaria

Харесва ли ме или иска да спи с мен?

Здравейте, имам един въпрос, на който не мога да си отговоря сама ...
    За това ще ви помоля да ми помогнете ...
    И така ... Момчето, за което става въпрос, с него се познаваме от 13 години ... като бяхме малки той постоянно ме тормозеше, скубеше ме, шегуваше се с мен, удряше ме, а аз бях силно влюбена в него ... След 5 години той се премести да живее в друг град, не се бяхме виждали около 2 години, когато той започна да си идва много често в родния град ... Тъкмо го бях забравила ... Когато се появи отново, чувствата, които имах към него ме връхлетяха като буря ... Излязохме 2 3 пъти на кафе и на дискотека ... Тогава видях промяната в него, той се държеше много мило с мен, една вечер ме целуна на втората пак ... И след това пак замина за града, в който се премести ...
    Сега отново се появи ... и чувствата ми са по силни от всякога ... Той не престава да се държи с мен добре, целува ме, прегръща ме, но има едно нещо, което много ме притеснява .... Той има прекалено много прятелки, с които излиза ии незнам наистина ли са му приятелки или спи с тях ... Точно това е причината за да се чудя дали ме харесва или просто иска да спи с мен ....... Когато не сме заедно, не спира да ми повтаря как иска да ме целува и колко иска целувките ми, да ме опипва и така нататък ... И така въпросът ми е ........... ХАРЕСВА ЛИ МЕ ИЛИ ПРОСТО ИСКА ДА СПИ С МЕН?

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Така,ако те харесва не иска да спи с теб,а ако не те - иска,на теб това ти е логиката поне аз така го разбрах.
    Ще дам едно съветче което се надявам да помогне,защото много мразя да чувам “зарязана след секс“..

Така,ако те харесва е ясно,че ще иска да спи с теб - естествено,но когато поиска просто не му се давай,
    ако въпреки първите за предпочитане два отказа продължава да иска да те “целува“ значи има чувства..

Мисля,че ще се получи. Файтинг! (Успех)

на колко сте години?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Иска да спи с теб, мисля аз...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    То и в двата случая значи, че те харесва - не мисля, че някой човек би си причинил да спи с някого, който не му допада визуално, нали?

Но иначе сериозни намерения надали има, но само той си знае.
    Вариантите са или да говориш с него, или просто да си имаш едно наум при решаването на това какво ще правиш с него.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Иска да ти пръсне путката, като яйце в микровълнова!!! Ама и на теб ще ти хареса!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от stephaniie Виж мнението
    Той има прекалено много прятелки, с които излиза ии незнам наистина ли са му приятелки или спи с тях ... Точно това е причината за да се чудя дали ме харесва или просто иска да спи с мен ....... Когато не сме заедно, не спира да ми повтаря как иска да ме целува и колко иска целувките ми, да ме опипва и така нататък
    А дори и да спи с тях, какво от това? Вие не сте заедно... все още. Ако всеки път, когато си хареса едно момиче, спира да прави секс с други, доста на сухо ще стои.
    Вземи да го попиташ в прав текст - ако го сметне за нахално, просто няма да отговори.

Иначе и двете са възможни.

Мега фен Аватара на baby_baby
    И аз мисля че иска само да спи с теб

Той те харесва ти също къв е проблема да си легнете?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Иска да ти пръсне путката, като яйце в микровълнова!!! Ама и на теб ще ти хареса!
    Леко груб!

Стани негова мотичка и толкова.Не го мисли!

Ние можем само да предполагаме какво мисли и какво иска това момче .. но ти се опитай да разбереш сама по държанието му а, ако той наистина те харесва ще е загрижен за теб , постоянно ще ти звани просто да те чуе как си , какво правиш .. но ако ако е точно обратното да ти обръща внимание само когато си дойде ( в родното градче) значии най-вероятно искам само сеск..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    А може и да ти звАни за сеСк!

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    stephaniie, не се страхувай от сескането. Сеснете се два-три пъти, седем, осем и си правете кефа.

Супер фен Аватара на djipsito
    Иска да спи с теб. Едва ли те целува просто ей така. И да те харесва, като те целува сигурно пак мисли за секс, а не за бъдещите ви деца.
    Въпроса е дали те харесва само на външен вид или не само. Като сте заедно интересува ли се от теб ? За какво си говорите ? За себе си ли говори само ? Търси ли близост (не говоря за загоряло натискане) ? Пред други хора как се държи с теб, целува ли те, прегръща ли те ?

Отговори си на тия въпроси и ако още имаш съмнения го питай направо. Когато картите са масата е по-лесно, въпреки че на някои хора не им е интересно тва и предпочитат да си играят на котка и мишка.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си