.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    е ти откъде знаеш че ще харесваш мъже като дори не си бил с тях?
    Ти била ли си с момичета, за да си сигурна, че харесваш момчета??
    Мислете малко, бе, хора, хомосексуалността е нещо, с което се раждаш, не да пробваш с тоз и оня и да кажеш: еми, харесвам момчета/момичета. Точно в пубертета се определят сексуалните наклонности, ето например на мен не ми трябва да съм на примерно 20+, за да знам, че ме привличат мъжете. Същата работа е и при гейовете/лесбийките. Освен това, не става дума само за секс, то по вашата логика трябва да спим с хора и от двата пола, за да си определим наклонностите... Спирам да говоря, не ми се обяснява повече.

По темата: Тея са тъпи, щом те отбягват само заради това, че си гей. Споко, скоро ще си намериш истински приятели, на които няма да им пука какъв си.

Не казвай на родителите си докато не можеш да се издържаш сам. След това ако искаш им казвай.

Само трябва да намериш правилните приятели. Оттам всичко се оправя.

EDIT: написал съм ти на ЛС скайпа ми ако искаш да поговорим.
    Последно редактирано от lemagnifiqueparasseux : 12-23-2013 на 15:12

stopnstare
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Аз само искам да кажа, че Тату са толкова лесбийки, колкото Азис е педал... Всичко е само рекламен трик: "Кат' не можем да пеем, можем да правим сеир. Елате ни вижте"...

Момче - ти си на 14. Не си правил секс нито с жена, нито с мъж. Сигурен съм, че и връзка не си имал с нито 1 от 2та пола. Как разбра какво ти харесва???

Момчето съвсем ясно каза, че е гей !!!
    Има неща които просто не искате да разберете или дедазнам и аз вече...
    Дразнещо е наистина да те питат "ама сигурен ли си, че си гей?"
    А и Тату си пеят много яко

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от stopnstare Виж мнението
    Момчето съвсем ясно каза, че е гей !!!
    Има неща които просто не искате да разберете или дедазнам и аз вече...
    Дразнещо е наистина да те питат "ама сигурен ли си, че си гей?"
    А и Тату си пеят много яко
    Те може да пеят яко, ама не са лесбийки.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Пхахахаха.. Добре, че бяхте вие да кажете на момчето каква му е сексуалната ориентация!

Он: А бе, айде спри да мрънкаш, защото вече е дразнещо. "Ама как да си намеря приятели, трябва ми подкрепа, бля-бля". Колко хора вече ти отговориха?? И не разбирам защо човекът който да ти е подкрепа трябва да харесва представители на своя пол... Иначе, поне по мои наблюдения, момичетата сме по-добре приемащи хора с различна сексуална ориентация, така че, може да си намериш някое момиче което да те подкрепя. И все пак не е нужно да разказваш наляво и надясно, че си гей, камо ли на родителите ти.
    Бтв, лесбийките, момичета хомо са по-добре приети от обществото. Не, че пак не е гледано с лошо око от някои хора, но е секси и масата го приема по-добре.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Добре по вашата логика вие как разбирате че сте хетеро без да сте спали с противоположния пол?? Просто си го чувстваш привличането към твоя пол и това е. С времето ориентацията се променя. Мога да дам пример със себе си - имало е периоди в които съм била крайно привлечена от момичета и обратно.

А пък ти щом си хомо или поне мислиш така браво. Но има проблем, на твоята възраст рядко ще срещнеш човек със същата ориентация. По.изявените гейове са на повече от 20 години и да имат връзка с теб би им попречило до някаква степен, защото си под 18 и могат да бъдат съдени за действията им с теб if you know what I mean, дори ти да си ги провокирал и да не си се съпротивлявал.

Всички хора приемат по различен начин гейовете! Не си единствен гей все ще намериш някой като теб. А до тези, които ти се подиграват просто не се интересувай от това какво мислят, ти си си ти и никой не може да го промени освен теб! Наистина не е сигурно дали си обратен, но ще разбереш все някога!!!!

hey

hey zdr. neznam na kolko si moje bi si na 15 sega. az skoro navyrshih 16. ako iskash da si pishem, ot sofia sym i mi haresva tova koeto kazvash che choveka trqbva da ti e i priqtel i partnior. trudno e...znam

Цитирай Първоначално написано от primenzavinagi Виж мнението
    Здравейте,

на 14 години съм от София, вече няколко човека ме игнорират и не излизат с мен защото им казах, че съм гей. Не знам как да кажа на родителите си, баща ми говори как трябва да ги избият и да ги горят и т.н, а майка ми мисли подобни мисли, всеки ден чувам коментари в училище и навсякъде колко са зле и как трябва да умрат. Много ми е тежко защото искам едновременно някой който да може да ми бъде партньор и приятел с който да мога да споделям свои работи. Едва ли не съм леко депресиран.
    pffff boje! az dori ne moga da si predstavq 4e moje da sum gei za6toto za men li4no po mi haresva da se lutam iz golemi c*ci i po hubavo nqma ot jensko p*te abe tvoq si rabota seki e sebe si tova e nai vajnoto

i ne se pritesnqvai kaji na vashite trqbva vsi4ki da znaqt ina4e moje na stane po lo6o dori psihi4eski taka 4e po dobre si priznai !!!!!!!!!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    С колко момчета беше, за да разбереш, че си гей?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от primenzavinagi Виж мнението
    Здравейте,

на 14 години съм от София, вече няколко човека ме игнорират и не излизат с мен защото им казах, че съм гей. Не знам как да кажа на родителите си, баща ми говори как трябва да ги избият и да ги горят и т.н, а майка ми мисли подобни мисли, всеки ден чувам коментари в училище и навсякъде колко са зле и как трябва да умрат. Много ми е тежко защото искам едновременно някой който да може да ми бъде партньор и приятел с който да мога да споделям свои работи. Едва ли не съм леко депресиран.
    Виж сега, тази тема е мноооого деликатна. Не може да стреляш на посоки и да разказваш на всички, че си гей, все пак.. Може да подхвърляш намеци,но не бъди директен. Остави ги сами да приемат факта малко по малко.
    Все още си на 14 години,крехка възраст (не,не казвам, че не си осъзнат), на 14 си достатъчно голям за да си наясно със сексуалността си, но родителите ти ще си мислят, че то е просто от възрастта,пубертета и подобни глупости, отделно препоръчвам ти да не споделяш това преди да станеш по-самостоятелен. Бъди по-деликатен с хората около теб,но и не се съобразявай с тесногръдието им, бъди това което си,но не се натрапвай.
    Отсносно партньора, трудно ще си намериш, особено някой колкото теб. В този момент на осъзнаване при повечето хомосексуални процеса да се приемат е дълъг и труден,много труден, още повече с тези кампании и рекламации хомосексуалността се е натрапила в очите на хората и са доста .. как да кажа, не им допада темата, мислят си, че това е просто някакъв вид "мода". Успех
    Последно редактирано от Adorable Sunshine : 05-16-2014 на 11:19

Супер фен Аватара на RiB
    Съжалявам, но да си ГЕЙ е неприродно! Природата не е устроена по този начин. БЛЯТ!

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Съжалявам, но да си ГЕЙ е неприродно! Природата не е устроена по този начин. БЛЯТ!
    Към хората с биологическо мислене: твърде често чувам/чета, че хомосексуалността била неестествена, защото не води до продължаване на рода и т.н., но в действителност - мислите ли, че биологичните функиции на индивида се изчерпват само с това?
    Само да кажа, че в природата хомосексуалността се среща при животни. Вярвате или не – над 1500 вида животни са наблюдавани да практикуват отношения от този тип. Всякакви – от бозайници до раци и дори червеи. И все пак — хомосексуалността фактически е просъществувала от дълбока древност (едни от най-ранните ни данни датират от късния палеолит) и продължава да е неизменна част от човешкия род, а и не само. Проблемът тук обаче е във ваденето на прибързани заключения по въпроси, върху които се теоретизира волно и слабо се прилагат емпирични доказателства.
    Хомосексуалността няма как да е неестествена, защото се случва от самосебеси. Не е резултат от външна намеса, генна манипулация и пр. Т.е. точно толкова естествена е, колкото и доминантната ръка, например: някои хора са левичари: те са малцинство, но значително малцинство, и не са ненормални бъдейки левичари. Дали е нормална е въпрос на тълкуване на термина "нормален". Ако под нормален разбираме преобладаващ, то хомосексуализмът не е нормален, защото е отклонение от правилото.
    Както казва и Кюри, щом не е предизвикан изкуствено, значи е естествен. Естествено отклонение.
    Така че спрете да говорите глупости.

То и медицината работи срещу природата ама някой да е протестирал ? Не мисля. Писна ми от заучени фрази, не било природно да си гей, ако не беше природно нямаше да съществува, не мислите ли ?
    Последно редактирано от Adorable Sunshine : 05-16-2014 на 16:15

Няма лошо в това, че си гей. Мозъка ти е по-различен от на останалите мъже, но за това не си виновен. Така си се родил. Намери си приятел.

Супер фен Аватара на RiB
    Прекрасно слънчице, тези неща при животните, че се срещат го знам, но хайде не ме оборвай и не ми твърди, че е природно, щом било се получавало то само себе си, защото ако планетата ни е изградена само от хомосексуални индивиди, Земята няма да види второ поколение хора. Природата е създадена така, че да се възпроизвежда сама, а това е X + Y, естествено тук няма да приравнявам червеите, защото винаги има изключения. А иначе за гейовете хора... всичко си е до психиката и вкарването във филми. Колко хора са си мислели, че са гейове и са били с мъже, пък накрая се оказва, че не са.

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Прекрасно слънчице, тези неща при животните, че се срещат го знам, но хайде не ме оборвай и не ми твърди, че е природно, щом било се получавало то само себе си, защото ако планетата ни е изградена само от хомосексуални индивиди, Земята няма да види второ поколение хора. Природата е създадена така, че да се възпроизвежда сама, а това е X + Y, естествено тук няма да приравнявам червеите, защото винаги има изключения. А иначе за гейовете хора... всичко си е до психиката и вкарването във филми. Колко хора са си мислели, че са гейове и са били с мъже, пък накрая се оказва, че не са.
    Не знам колко са били тези хора, не водя статистика.
    Изобщо нямаш никакви доводи. И както казах - биологичните функции на човека не се изчерпват само до това. Отделно 2018 година трябва да се роди първото бебе без биологичен баща, е, явно човека може да се възпроизвежда по много начини, а ?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Като си гей умри в лайна
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на NissaN
    ПРОТИВ ГЕЙОВЕТЕ СЪМ И АЗ

replay2000
    Guest
    Az sushto sum gei na 14 no as sum ot varna
    I suahto kato teb iskam da su imam nqkogo

Няма значение, че си гей. Ако си добър с мен и аз ще ти отвърна със същото. Щом ти харесва да си гей, бъди гей! Важно е да си щастлив, а не да си такъв, какъвто другите искат да бъдеш. Подкрепям те в избора ти.

Дай си фб

Базик ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си