.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Искал да чисти...Ти си луд! Защото:
    Всъщонст практично погледнато е много по - изгодно да си момче: нито переш, нито чистиш, нито имаш цикъл, нито раждаш, спокойно се прибираш сам до вкъщи...
    Последно редактирано от LoveInfect : 12-31-2013 на 18:46 Причина: правопис

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Искал да чисти...Ти си луд! Защото:
    Всъщонст практично погледнато е много по - изгодно да си момче: нито переш, нито чистиш, нито имаш цикъл, нито раждаш, спокойно се прибираш сам до вкъщи...
    Освен за цикъла и за раждането, не съм съгласен за нито 1 от изброените! Въпроса за прането, готвенето и чистенето не зависи от това дали си момче или момиче, а от това как си си го направил. Аз като живях на квартира 2 години сам - да не останах гладен, мръсен и заринат в боклуци? + това мога да ти кажа, че първите готвачи в исторически план са били мъже. Това са били само шаманите, на които е са били приписвани магически умения и това е именно защото те знаели нещо, което другите не - как да превърнат няколко сурови зеленчука и парче месо в нещо друго - в манджа! Чак след това хората започнали да си измислят, че тези хора могат да познават какво ще е бъдещето, да правят магии и т.н.
    Loveinfect, това, че тебе майка ти те пере, чисти ти и ти готви, не означава, че това е единствената нейна функция или че баща ти не може да го свърши. Аз лично познавам много бащи, които могат да сготвят супер-вкусните ястия: моят е 1 от тях!

Много се дразня, когато някой почне да ми разпределя работата на "мъжка" и "женска"...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Много се впрягате е хора, все пак това е трол !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си