.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от DropedAngel Виж мнението
    Tsukuda_Hiroshi, КАКТО КАЗАХ съм била с това момче и преди , след като се разделихме той си ми остана тръпка..след него имах и друг приятел , който ме нарани..та, след тия случки не исках приятел.Точно тогава обаче, приятелят ми ми се извини и всичко си дойде на мястото."Нуждая се от връзка" значи, че имам нужда някой да ме подкрепя, да имам някой , с когото да споделям и т.н.Това с лъскавите неща за "Планета" не знам откъде си го измисли, но е адски глупаво.Най-малкото,че не ме познаваш,не знаеш какви интереси имам и т.н.+Не че те засяга, но никога не съм гледала материалното състояние .Да спи с мен? Почакай бе, аз съм на 15, как така да спи с мен? Я се чуй малко ..
    Сега погледнах профила ти. Вярно пише 15. Това означава, че би трябвало да си от Варна... А това обяснява още повече...

Както и да е - годините не са оправдание: хвърли 1 око на повечето теми тука и виж кой кога го е правил за първи път. Като си на 15, предполага се, че трябва да си гледаш уроците и да си решеш косите на куклите, а не да се чудиш кой да хванеш и кой да оставиш. Като искаш някой да те подкрепя и да има с кого да споделяш - бЕгай при вашите: те са за тази цел, не са само за да носят храна у вас и пари за "Планета"-та (продължавам да твърдя, че си чалгарче).
    Да, това с лъскавите неща е адски глупаво - тук съм съгласен. Жалко, че след няколко години най-вероятно ще си златотърсачка
    Ето ти 1 елементарен съвет: недей да караш хората да хлътват по теб, а после да се чудиш "имам ли нужда от връзка сега"!
    Преди 3 месеца искаше подкрепа и някой, с когото да си говориш, сега не. Защо? Това момче, ако е толкова добро спрямо теб - щеше ли така да се държиш? Едва ли! Ако беше някой келеш да те изчука и да не ти се обади, щеше сега да пускаш друга тема тука.. "Обичам го, а той се възползва от мен".

Май Amore-Mio ти го каза най-добре, ама ти понеже си на 15 не разбра смисъла...

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Това означава, че би трябвало да си от Варна... А това обяснява още повече...
    Би ли го доразвил, че ми стана интересно?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Би ли го доразвил, че ми стана интересно?
    Нищо лично, ама всички, дето съм се запознавал с тях (нямам предвид гаджета) и са от Варна или Бургас са били някакви странни, да не кажа "сбъркани" хора...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си