- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- търся някой нешта
търсяси фон дю тен за смесена кожа- ръцете ми са с суха кожа а краката са с по мазна. На лицето не мога да си я упределя. та искам да ми предтложите и да издаржа повече над 24 часа и да е по малко от 10 лева.
също си търся коректор за лице като на този есенс със четката, ама някъв друг штото тоя мн бързо свършва.
момиче съм на 12
Гледай си правописа преди да си търсиш фон дЮ тен !
карамела мн ти благодаря
а на теб розита правописа си ми е супер ти гладй твоя штото е гаден! а като не даваш савети поне не пиши в темата
зле си :/
За какво ти е фон дьо тен на 12 години.. Сигурно ти е детска още физиономийката...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
е стига исках просто да питам нешто и вие сички нападате! ми може и да е децка, ама имам да скривам пъпки и зачервяване!
и исках да кажа че ако нямате някви идеи не пишете заштото като отворя темата очаквам истински мениня и после се разучаровам!
очаквам истински мнения и предложения!!!!
И ние сме разУчаровани от тебе!
Първо се научи да пишеш, пък после слагай грима.
Пълен трол, който заслужава трол!![]()
много смешно ми да не съм безгрешна правя грешки ест
а и по балгарски не сме учили сички правила да знам! не мисля и какво е толкова лошо да прикриваш някои нешта! казах очаквам истински мнения
*български
По дяволите, мислех си, че търсиш граматика по български. Щях да ти помогна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
казах че съжелявам не съм безгрешна а и както се изръзих по горе не съм перфекна! плюс това съм само 6 клас не сме учили абсолютно сичко по бълг ез
Не сте забавни вече, тъпите тролове.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
тц ех тия ваши троловее
човек да не попита тукаа
не съм казвала че правоипса ми е наред поне ми дайте предложения а и като гледах точно тебе даваш наистина хубави съвети в др теми а тука не ....
неШТа да ти обадя о.О
Hostis Honori Invidia
а помните ли едно време троловете всъщност бяха забавни :l
Моето момиче, едно ще ти кажа. Не го приемай като обида просто седни и се научи да пишеш, защото си неграмотна. На твоите години, за разлика от теб не можех да използвам компютър, но пишех правилно!
фон дьо тен за смесена кожа - http://believebeautonomy.com/2012/03...line-new-york/
коректор за лице - http://www.ivis.bg/revlon-photoready...%B5-p5705.html