- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Леко ли е момиче, което си е изгубило девствеността на 15 и по-рано?
Бе да ти кажа - първия път може да е от любопитство. Примерно! От там нататък много зависи и от заобикалящата среда. Ако примерно живее мадамата без баща и всеки ден майка й е с различен, ще гледа на секса по 1 начин; ако има нормално семейство, ще е по друг начин възгледа за семейството. Не е гаранция, но все пак...
А от там нататък стои въпроса и за втория етаж, да...
Аз започнах да водя полов живот на 13-14 и съм изключително щастлива, и до ден днешен с избора си. Беше правилният човек, правилният момент и бяхме в сериозна, прекрасна връзка. И самият секс на тези години беше много хубав...
Никога не бих си и помислила, че това може да ми свали цената по някакъв начин... (Виж, други неща със сигурност, но това - изключено.)
Аз съм извлякла единствено положителен опит и емоции от избора си. Ако самата ти съжаляваш за действията си е нормално да изпитваш съмнение относно стойността си, но и това ще отмине - всеки прави грешки. Това не те прави лош човек или леко момиче, а трябва да те изгради като по-отговорна и внимателна личност, която да осъзнава колко щастие може да донесе на правилният човек...
Никой нищо не може да каже коя кога да го прави!!!!!!
Въпрос на лична СВОБОДА е!!!
Всяка си има вродени особености и те са различни - либидо и такива неща! Щом потребността е различна - и действията ще са различни, няма общо правило!
Всеки тук е с различни разбирания, предполагам и различни религиозни разбирания. Не се сещате обаче, че младите булки преди половин-един век са ги правили невясти на по 12-13-14 години. Разбирам да наречеш безразсъдно това, но не и ако наистина си сигурна в избора си, човека е доказал, че е "правилен" и ще ти дава наслада не само по сексуален начин. Ако момчето разбира, че за него има много неща, по-важни от секса във връзката ви(независимо продължителността ѝ), то бих се съгласил, че е правилно. Това е свобода. Никой не може да ти я отнеме. Никого не можете да съдите, защото това е техния живот и на техния гръб отиват последствията от грешките. Зависи и според човека. Но в повечето случаи момичетата под 13-14 годишна възраст не са достатъчни зрели и помъдряли, за да осъзнават какъв избор правят. Всичко е индивидуално. Анкетата е дадена под общ знаменател, като едната част от потребителите мислят за съвсем различен случай и обстоятелства от другата част потребители. Ако е зададен точен пример и се пусне анкета, тогава всеки би могъл да си изрази мнението, като съди, което пак не ми се вижда удачно, защото всеки има право на избор.
Последно редактирано от Anonys : 01-14-2014 на 15:33
Глупаво е на 14-15 да водите полов живот при положение , че не сте готови за проблемите който може да си навлечете от това.. до вчера сте си играели с кукли днес секс започнали да правят ...
Тва е много точно! И рядко се споменава и има в предвид. Лесно е да си легнеш с някой и всичко останало, трудното идва после с възможните проблеми, които не знаете как да решите, гълтате хапчета и правите всякакви простотии, питате във форуми бременни ли сте и т.н
Лека ще си ако си достъпна за всички момчета и им позволяваш да те опипват, унижават, да правят секс с теб и да се държат след това все едно си боклук.
Ако обаче имаш приятел и се чувстваш готова за секс, нещата са различни.
Първоначално написано от antifashionshit
Интересно ми е повечето моралчета у тая тема, на колко са се проебали?
За мен 15 + е горе-долу нормално, ако е с един партньор с когото сте в сериозна връзка..
Чичо ми, ми каза нещо доста умно в опит да ме утеши за една раздяла... ;д
А именно
"Когато бях млад, търсех дъното на жената, а сега си лягам по гръб и какъвто си го направи на такъв ще му се радва"
"Поуката момчето ми е, че жените дъно нямат.." в този ред на мисли, на 15 годишните им се ебе повече от колкото на вас, щото хормоните ги блъскат бая повече.. Въпроса е да устискат да е само с един и да е на поне 15, че иначе мама в 10ти клас..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Кое му е невъзможното на сериозна връзка между 15 годишни? Дори не е толкова рядко...
Dr. Gregory House