.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на Vivitu483

Question Помогнете ако можете ...

Здравейте! Честита Нова Година момичета и момчета! Както знаете, за да отпразнуваме идването на новата година правим купони. Е аз бях част от купона и се забих с едно момче, но нещата ескалираха и когато приключихме се оказа, че съм се протрила жестоко - до кръв. Боли ме когато сядам и пари когато уринирам. Чудя се с какво да се мажа или да го оставя така? Дали и за колко време ще мине? Ако се мажа с Гентамицин, крем Здраве- нещо от сорта дали ще помогне?

П.П. Моля спестете ми това, че е трябвало да ползваме лубрикант. Нямахме в наличност.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    На мен ми се струва, че идеята с гентамицина е добра. Подържай и по-добра лична хигиена и би трябвало да мине бързо.

P.S.; Нямам предвид, че като цяло не подържаш лична хигиена, а че сега трябва да е на малко по-високо ниво заради разраняването. Получи се двусмислица.

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Благодаря. И най важното - никакъв секс до края на другата седмица ...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ...Поне не вагинален

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ами пробвай с гентамицина и изчакай да ти мине няколко дни не прави секс

Мега фен Аватара на draid
    Абе бива гентамицина, ама предвид че е антибиотик внимавай с прилагането му, да не си докараш някои гъбички. Най0важното в момента е да спазваш много добра хигиена за да не си докарай някоя инфекция.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бе, вие наред ли сте?!? Как ще маже гентамицин за протриване?!? По-добре да си слага капки за нос в ушите, същата работа.

Ако наистина толкова сериозно си се протрила, бягай на гинеколог, за да не си докараш някоя инфекция. По принцип болката отшумява до няколко дена при обикновената травма, без медикаменти. Но, в твоя случай, доктор ще е удачен. В никакъв случай не си мажи квото ти падне обаче.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Бе, вие наред ли сте?!? Как ще маже гентамицин за протриване?!? По-добре да си слага капки за нос в ушите, същата работа.

Ако наистина толкова сериозно си се протрила, бягай на гинеколог, за да не си докараш някоя инфекция. По принцип болката отшумява до няколко дена при обикновената травма, без медикаменти. Но, в твоя случай, доктор ще е удачен. В никакъв случай не си мажи квото ти падне обаче.
    Това, ако не отшуми сама болката, бягай на гинеколог.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Абе, аз на твое място нямаше да разчитам да отшуми сама болката. Протриване до кръв чак... не ми звучи толкова безобидно.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си