- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
аз имам 5 профила , съмнява ме да си изчела всичко понеже си повърхностно момичетебе те интересува опаковката , ти даже си призна неколкократно колко си непрактична
кво да говорим повече
ти гледаш дизаина как стоят ботушите ми , как изглежда колата на външен виднеща които са без значение
ти сигурно до магазина отиваш с най яките си дрехи , а на фитнеса ходиш с токчета![]()
Какви бойни изкуства тренираш и при кого?
на какви състезания/събития си се пускал и с какъв успех?
Grumpy old madman
поставям емотикони защото във форума за разлика в реалността не можеш да видиш мимиката на отсрещния човек с който водиш диалог , и може да стане объркване , за да не стане объркане слагам иконка която набодобява моментната ми физиономия
мисля се за велик понеже имам знания , невероятна амбиция и мотивация за всичко , но пък третирам хората като равни
регистрирах се защото попаднах на форума случайно от гуугъл
художник- travis knight
музика - електро хаус , прогресив хаус и електро , също и саундтраци от игри
любим полуавтоматичен пистолет - ХКОХ ЮСП , карабина АР-15 , сабмашин МП-7
-----
Избива те на женска злоба, когато не стане на твоето.
Много кофти качество за мъж. Особено за такъв, който претендира да е мъжкар.
Наливай, не ми пречиш. Аз попитах възпитано, на личното ти отговорих възпитано, ти обаче смяташ да наливаш във форума. Няма лошо. И двамата знаем, че нямаш топките да го направиш по телефона, камо ли лично.
И аз имам въпрос обаче, да не оспамвам темата все пак.
Щом театърът е кофти място, на какво по необичайно място би завел дадено момиче? По принцип и на първа среща?
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-02-2014 на 21:19
никога не ме избива на женска злобаи не искам да стане на моето , изобщо не ме интересува и ти го казах дори
мъжкар съм и то голям и затова не ти ходя по свирката което всъщност те ядосвати ми наливаше невъзпитано в продължениа на 2 месеца , откакъв зор аз да съм любезен към теб като си задничка
имам топки да го направя , и за да ти го кажа лично си хвани автобуса и ела до варна , ще ти платя автобусния билет ако нямаш пари толкова
бих я завел на място където никой друг не може да стъпи там поради невъзможностнякъде из природата на труднодостъпно място , по залез
И няма да е само това разбира се
Да, разбира се. Не стига, че не съм от Бургас, ами и да пътувам още 150 км до Варна. Нищо, че имахме съвсем друга уговорка. Нищо, че ти си човекът с личен транспорт. Ей сега тръгвам, да знаеш. Много бил зает, бе... Останалите краката си клатим сигурно. Да си беше казал, че не ти стиска по-рано, не в последния момент.
Беше учтив до момента, в който ти казах, че няма да стане. След това дори не отговори, а реши да изливаш помия във форума. Мъжкар бил. Мне. С емоционалността на 14-годишно момиченце в цикъл си. Тамън такова ми се дъхаше наскоро, удивително много си приличате по реакции.
Щеше, докато не ми заяви "Абе... много ще съм зает, ама ако искаш, ти ела до Варна, ама сега да не вземеш да пишеш из форума, че не ми стиска".
да никак не си от бургас знаемуговорката я промених покрай плановете си , аз имам важни задачи за разлика от твоите , които включват приготвяне на мъфини
и посещаване на бургаски козметичен салон понеже в германия било скъпо
![]()
на мен много ми стиска вярвай ми , и бъди честна , като ще пишеш в общите теми , признай че ти ми предложи варианта да ми дойдеш на гости , и после каза че приятелят ти забранилявно те държат в окови , а иначе друг имидж държиш за форума че си много властна ааа ууу аа уу
а може и истинската причина е да се спичаш невероятно много от мен като мъж
тва си е твой проблем наистина
емоционален не съм , просто ме кефиш как изкарваш нещата през твоето изкривено въображениене мисля че си струваш нито времето нито усилията , понеже си неучтива и агресивна а тва е много отблъскващо
![]()
Искаш личната карта да си снимам, за да видиш в кое МВР е правена, за да видиш откъде съм ли?
Много човешки, възпитано и неагресивно ти обясних защо няма да се случи. До този момент ти беше сравнително учтив. След това, като видя, че няма да ти се вържа на евтината провокация, изсипа една камара помия.
Това, че в твоя живот няма момиче, което да желае да се съобразява с твоите желания и да погледне нещата от твоя гледна точка, си е твой проблем. Останалите ще ме разберат идеално. Мухльо. Обясняваш на приятеля ми как ще съм му слагала рога, представям си какви щеше да ги дрънкаш, ако бях дошла във Варна.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-02-2014 на 21:57
влубен ли си?
каква кола би си взел?
лубим ден от седмицата?
заснеми си снимката как си седнала на някоя стълба и да пусни да ти се смея отново![]()
много човешки ми обясни как приятеля ти се притеснил да не му изневериш пък аз съм просто съфорумец с които ще си говориш , виж колко смешно изглеждаизлях помия понеже искам да те затапя най накрая да си млъкнеш , говориш единствено наизуст и извърташ нещата да те мислят за силна и мощна пък всъщност не можеш да вземеш едно решение в живота си , все някой ти казва кво да праиш
![]()
Оффф! Държа публично да се извиня на автора на темата. Наистина имах много различни очаквания за тоя стол... Съж'лявам, понякога и аз вземам кофти решения.
Даркнесуилфол, 'ми ако не можеш поради няк'ва причина да отговаряш на няк'ви въпроси, да беше казал, ня'аше да си ти. Ако на половината ще отговаряш с "Мно'о съм наблюдаван, всички ме следят, не мога да отговоря", а на останалите с "да, перфектен съм", то се обезсмисля цялата работа. Аз те помолих да седнеш, ама грам не ме интересува к'ви са ти взаимоотношенията с останалите съфорумници. Ако няма к'во повече да ни покажеш, освен виртуален женски бой, ориентирай се към приключване!
скандал ли се заформя тука?
лубима храна?
на кой герой би искал да подръжаваш?
мнението ти за форума?
оправи си тона към мене първо
отговорих на всичко , аз ли съм виновен че си в цикъл![]()
що си толкова жаден за внимание в тоя онлайн форум?
кво целиш?
или смяташ че вече постигна целта си?
кво искаш да докажеш?
спокойно , има многои нито една от тях не е с оцапана уста като теб
виж се отстрани езика ти на кое отива повече с тва мухльо на мъж или на момиче
мноо каруцарски я подкара нещо
ако беше дошла във варна нямаше да ги дрънкам просто щях да те оставя в гората с джипката и да се прибираш пеш след тва
![]()
Ахуаха честно изобщо не ми се нравиш братле, 'щото говориш неща, дето е по-добре неизказани да си стоят, а и доста просташки се изказваш, ама циркът, който правиш във форумът, просто ми пълни душата.
Талант, братле, талант. Евала
Нямам въпроси иначе![]()