Цитирай Първоначално написано от teenproblem999 Виж мнението
Как съм се влюбил за 2 седмици? Малко предистория.
Познавам я може би от малко повече от година. Учи в друго у-ще и не сме се виждали. Винаги сме били на здравей, здрасти. Аз от доста време я харесвам, но нямах абсолютно никака надежда, че нещо може да стане, затова и не съм мислил да се пробвам с нея. Преди 2 седмици имахме събиране с класа, след което отидохме на дискотека. Нейния клас също са имали събиране същия ден и те бяха на сепарето до нас. Като я видях после вече друго нямах в главата. Поздравихме се, както и с други от класа й, познавам 4-5 човека от класа й. След това забелязах, че на няколко пъти ме гледаше. След известно време като събрах смелост я попитах дали иска да дойде при мен. И тя дойде. Танцувахме цяла вечер заедно, целунах я по едно време, след това я изпратих до тях, целувахме се още. Това беше най-невероятната вечер в живота ми досега. От тогава насам много мисля за нея. Една част от мен още не може да повярва какво точно се случи, толкова неочаквано стана всичко..
Знам сега че някои ще кажат да не и е било за вечерта или че е "забиване" за вечерта само, но .повярвайте ми, НЕ Е.

П.С. Писах мнението бавно и докато го пишех са се написали 3-4 коментара.
Благодаря за съветите. Мисля да я карам по-полека.

Виж, не искам да те разочаровам или нападам нито пък да се парвя на хейтър, но не вярвам на нищо, дето е започнало в дискотека аз... Може и да греша.