.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Размисли и страсти, една типично мъжка тревога !

Така, сега знам че ще ме нападнете, или ще се намери поне един да го направи, не се притеснявам. Правих секс с едно мнооого хубаво момиче, без презерватив (отначало) всичко си беше много хубаво (момичето е уникално и си ми беше жестоко) . По време на същинската част от упражнението, на 2-3 пъти ми беше много зор (щях да свърша), при което го вадех от нея, 2-3 мин. закачки и после пак бой-бой, сега проблема е в едно пое притеснение. Секса го правихме на 4 ти ден след края на менструацията й , въпроса ми тук е кога трябва да се падне овулацията й ? И има ли място за притеснение при положение, че не съм свършвал в нея. Много благодаря на отзовалите се И да знам с гумичка е по-добре, по-спокойно... знам просто така се случи.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Овулацията обикновено е 14 дни преди началото на следващия цикъл. Щом не си свършвал в нея няма място за паника, дори да е била в овулация, освен ако не си се "изпуснал малко".

Дааам пак на същото положение, знам че тук не сте медиуми, знам че няма как да знаете, но аз търся за какво да се хвана за да съм спокоен. Дали не съм се изпуснал малко е почти невъзможно да знам, поради тази причина се тормозя, не исках да пиша тук, да занимавам и вас с поредната идентична и банална тема, но не спах няколко вечери (много ги мисля нещата по принцип)

Цитирай Първоначално написано от 300 Виж мнението
    И има ли място за притеснение при положение, че не съм свършвал в нея. Много благодаря на отзовалите се
    Има място за притеснение и то много основателно притеснение. Молитви и туй то!

хо-хо-хо ..мисля, че на всички ни се е случвало да седим в напрежение и да с представяме как бутаме количката..

Мега фен Аватара на Rabalka
    Бе аз бих се притиснявала за друго да не си си лепнъл нешто болест де .

Мега фен Аватара на draid
    ^Ти гледай да лепнеш от някъде мозък, че е тежко положението.

Авторе, няма проблеми с бременност не се притеснявай.

Супер фен Аватара на djipsito
    Няма проблеми.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Заради предеякулационната течност има някакъв минимален шанс, но той е нищожен, така че няма място за паника

Голям фен Аватара на Vivitu483
    ЧЕСТИТО, ЩЕ СТАВАШ ТАТКО!
    Базикам се, но следващия път носи поне един презерватив във себе си, всеки един уважаващ себе си мъж трябва да има в себе си.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Дишай спокойно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си