- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартно парти
Така, ще започна с това, че темата не е ебавка, а е опит да се сформира нещо много интересно, което ми е фикс идея от 2 години.Тъй като вече живея сам ми е далеч по-лесно да го организирам, стига да има интерес разбира се.Идеята е да се направи парти с непознати момчета и момичета, аз и един приятел ще се погрижим за всичко, другите просто трябва да се довлекат до купона.В зависимост от това колко хора ще изявят желание за приъствие ще опередя и къде да бъде партито - при по-малко хора ще бъде в апартамент, а при по-голям интерес ще се наеме къща, която ще е в София, за да бъде удобно на всички.Като цяло няма ограничение във възрастта, както и в пола, но естествено ще се погрижим да не е коч парти, а момичетата да са повече.Ако има желаещи и от други градове - добре сте дошли, стига да не ви е проблем пътуването до София.
Всеки, който проявява интерес, може да пише на лично тук, в скайп: keepmovin__ (Алекс Георгиев), на пощата night_walk89@abv.bg или в самата тема.
Пропусна да отбележиш малката подробност, че имаш предвид това парти да се получи като... малка оргийка може би?
Идеята не е лоша, обаче ме съмнява да се получи.
Ако не е съвпадение, ш' съм първа, ебаси.
Бате, щом с твоя човек ще се погрижите за всичко, нямаш ядове. К'урви ще ти доведа цял отбор.![]()
Не знам само кой ще чисти после като знам какви купони сме правили като студенти ...Иначе пусни мухата сред студенти и ученици.Друг проблем ако са напълно непознати сложи опасността от наркотици, изнасилване и СПИН и повярвай не ми се иска моето име да е сред организаторите а ако някой иска да ми пише на скайп:ultra_sladak
А аз ще дойда, ако има безплатно пиене и дрога.
Ако искаш да направиш нещо като Project X филма, съм навит и аз, хе-хе. ^^
Aко бях милионер, можеше и като в Project X да стане, но засега ще го караме по-кротко.Иначе безплатно пиене ще има, а колкото до наркотиците...аз съм против тия боклуци, но който го влече, нека си друса.Аз неслучайно съм дал координати за връзка...ще опитам да направя някакъв подбор доколкото е възможно това, за да няма неприятности след това, а пък и при първата издънка от някой, той/тя автоматично изхвърча.Ще уредя и няколко човека охрана, в случай че се съберем повечко хора, за да следят всичко да е наред и да не се стига до ексцесии.
По груби изчисления парите би трябвало да стигнат за около 90-100 човека при средна консумация, но нека първо видим колко ще са желаещите и тогава ще правим по-точни сметки.
Последно редактирано от PlayDirty : 01-03-2014 на 09:51
По ирония на съдбата май точно от това имам нужда :д
Е като ти се е*е, какъв е проблема? Пробваш се с охраната и готово. А през това време ще охранява някой друг. ^^
P.S. Иначе доста ми харесват снимките, които качваш в другата тема. just sayn' :3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Като цяло идеята за такъв купон е готина, стига да не беше в раздел "секс".Иначе е интересно да се запознаеш с хора по такъв начин, а не да се чудиш дали да им пишеш във фейса или не, щото те е срам.
Dr. Gregory House