.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Нестандартно парти

Така, ще започна с това, че темата не е ебавка, а е опит да се сформира нещо много интересно, което ми е фикс идея от 2 години.Тъй като вече живея сам ми е далеч по-лесно да го организирам, стига да има интерес разбира се.Идеята е да се направи парти с непознати момчета и момичета, аз и един приятел ще се погрижим за всичко, другите просто трябва да се довлекат до купона.В зависимост от това колко хора ще изявят желание за приъствие ще опередя и къде да бъде партито - при по-малко хора ще бъде в апартамент, а при по-голям интерес ще се наеме къща, която ще е в София, за да бъде удобно на всички.Като цяло няма ограничение във възрастта, както и в пола, но естествено ще се погрижим да не е коч парти, а момичетата да са повече.Ако има желаещи и от други градове - добре сте дошли, стига да не ви е проблем пътуването до София.
    Всеки, който проявява интерес, може да пише на лично тук, в скайп: keepmovin__ (Алекс Георгиев), на пощата night_walk89@abv.bg или в самата тема.

Повече от фен Аватара на ranieri
    Зaгорял мъч?

anonymous708973
    Guest
    Пропусна да отбележиш малката подробност, че имаш предвид това парти да се получи като... малка оргийка може би?

Идеята не е лоша, обаче ме съмнява да се получи.

Мега фен Аватара на babity
    Ако не е съвпадение, ш' съм първа, ебаси.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Бате, щом с твоя човек ще се погрижите за всичко, нямаш ядове. К'урви ще ти доведа цял отбор.

Не знам само кой ще чисти после като знам какви купони сме правили като студенти ...Иначе пусни мухата сред студенти и ученици.Друг проблем ако са напълно непознати сложи опасността от наркотици, изнасилване и СПИН и повярвай не ми се иска моето име да е сред организаторите а ако някой иска да ми пише на скайп:ultra_sladak

А аз ще дойда, ако има безплатно пиене и дрога.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ако искаш да направиш нещо като Project X филма, съм навит и аз, хе-хе. ^^

идеята е супер, само да стане. иначе и аз съм навит

Aко бях милионер, можеше и като в Project X да стане, но засега ще го караме по-кротко.Иначе безплатно пиене ще има, а колкото до наркотиците...аз съм против тия боклуци, но който го влече, нека си друса.Аз неслучайно съм дал координати за връзка...ще опитам да направя някакъв подбор доколкото е възможно това, за да няма неприятности след това, а пък и при първата издънка от някой, той/тя автоматично изхвърча.Ще уредя и няколко човека охрана, в случай че се съберем повечко хора, за да следят всичко да е наред и да не се стига до ексцесии.
    По груби изчисления парите би трябвало да стигнат за около 90-100 човека при средна консумация, но нека първо видим колко ще са желаещите и тогава ще правим по-точни сметки.
    Последно редактирано от PlayDirty : 01-03-2014 на 09:51

Мега фен Аватара на baby_baby
    не разбрахте ли че тва не е сайт за оферти

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    По ирония на съдбата май точно от това имам нужда :д

Цитирай Първоначално написано от PlayDirty Виж мнението
    Aко бях милионер, можеше и като в Project X да стане, но засега ще го караме по-кротко.Иначе безплатно пиене ще има, а колкото до наркотиците...аз съм против тия боклуци, но който го влече, нека си друса.Аз неслучайно съм дал координати за връзка...ще опитам да направя някакъв подбор доколкото е възможно това, за да няма неприятности след това, а пък и при първата издънка от някой, той/тя автоматично изхвърча.Ще уредя и няколко човека охрана, в случай че се съберем повечко хора, за да следят всичко да е наред и да не се стига до ексцесии.
    По груби изчисления парите би трябвало да стигнат за около 90-100 човека при средна консумация, но нека първо видим колко ще са желаещите и тогава ще правим по-точни сметки.
    А, ако искам да се еба с охраната к'во правим? Кой ще охранява тогава? Или, ако съм XXXL и пия, и друсам като за 3 души? Ще ме оставиш да се еба без пиене и друсане ли?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Е като ти се е*е, какъв е проблема? Пробваш се с охраната и готово. А през това време ще охранява някой друг. ^^

P.S. Иначе доста ми харесват снимките, които качваш в другата тема. just sayn' :3

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    А, ако искам да се еба с охраната к'во правим? Кой ще охранява тогава? Или, ако съм XXXL и пия, и друсам като за 3 души? Ще ме оставиш да се еба без пиене и друсане ли?
    С охраната няма да можеш да направиш нищо, гаранция!Лимит на консумация няма да има, освен ако не си неадекватна, а за друсането ти не ме интересува.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз сам навита за купона

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз сам навита за купона
    Ти ли не си навита, да те порят нек'ви рандъм чичаци....
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Тцъ не се поря с рандам чичаци

Тцъ не се поря с рандам чичаци
    A каква мислиш, че е идеята на тоя купон? о.О
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Е можи да има готини пичове

Е можи да има готини пичове
    Демек ще те порят чичаци..
    Dr. Gregory House

Не обичам дарти...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Като цяло идеята за такъв купон е готина, стига да не беше в раздел "секс". Иначе е интересно да се запознаеш с хора по такъв начин, а не да се чудиш дали да им пишеш във фейса или не, щото те е срам.

Не обичам дарти...
    Но те обичат теб..
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Като цяло идеята за такъв купон е готина, стига да не беше в раздел "секс". Иначе е интересно да се запознаеш с хора по такъв начин, а не да се чудиш дали да им пишеш във фейса или не, щото те е срам.
    Права си.. Идеята за купона е яка, ма в раздел секс поставя съмнение за масова оргия
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си