До тук прочетох и всичко ми стана ясно. Прекалено много време си чакал. Изявявал си се пред момичето като "приятелка", а не като мъж. Сори.. ама шанса ти е доста малък.
До тук прочетох и всичко ми стана ясно. Прекалено много време си чакал. Изявявал си се пред момичето като "приятелка", а не като мъж. Сори.. ама шанса ти е доста малък.
You have been friendzoned!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мда и мен 2 месеца ми изглеждат много, пък още повече, че и двамата уж се обичате на думи. Защо след като имате чувства все още сте на ниво "момичето, което харесвам", а не "гаджето ми"?
Мда и мен 2 месеца ми изглеждат много, пък още повече, че и двамата уж се обичате на думи. Защо след като имате чувства все още сте на ниво "момичето, което харесвам", а не "гаджето ми"?
Със сигурност не в случая, но понякога едно обичане не е достатъчно на хората.
Защото просто нямаше кога да се видим. А и нея я наказаха за нещо.. И след Нова година можеше да се видим, но точно тогава тя каза, че имала да учи и да... Но мисля да изчакам до рождения си ден и тогава да направя нещо.