.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от SeriousxD Виж мнението
    Въпроса е,че и тя не знае какво иска. И за това не съм сигурен, как да постъпя и не ми е особено лесно просто да загърбя всичко, защото буквално ежедневието ми беше пряко свързано с нея и сега всичко ми е някак празно. Аз съм си добряк и утре като ми каже искам да се събереме, пак ще се навия и нямам идея как да се откажа от всичко това. Готов съм отново да мина през това, дори за един ден щастие, защото единствената причина в момента да съм щастлив е тя, колкото и глупаво да звучи. За това не е толкова лесно и да разбира се, ако ми беше толкова лесно и просто бих я забравил, но не е и за това моля за съвети, дори се очудвам, че има хора които наистина се опитват да помомогнат, евала.
    А ти знаеш ли какво искаш в такъв случай?
    МАни я тая! Точно същото ми го направи една - ходехме, тя почна да ми разправя, че харесва някакъв друг...! Скъсахме, след месец се оказа, че пича не е това, което тя е очаквала, събрахме се за 2 месеца някъде, после се появи друг, дето почна да го харесва и я сиктирдосах! До колкото знам, сега си е още с него. Жива и здрава! Това ми преподаде много добър урок - с такива дето не знаят какво искат РАБОТА НЯМАМ!!!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    А ти знаеш ли какво искаш в такъв случай?
    МАни я тая! Точно същото ми го направи една - ходехме, тя почна да ми разправя, че харесва някакъв друг...! Скъсахме, след месец се оказа, че пича не е това, което тя е очаквала, събрахме се за 2 месеца някъде, после се появи друг, дето почна да го харесва и я сиктирдосах! До колкото знам, сега си е още с него. Жива и здрава! Това ми преподаде много добър урок - с такива дето не знаят какво искат РАБОТА НЯМАМ!!!
    Аз знам какво искам или по-скоро исках, и това е, че я обичам и искам да съм с нея, но след протеклите се обстоятелства, вече не знам, може би сте прави.Проблема е, ако за пореден път се върне при мен да мога да я отрежа.Благодаря на всички отзовали се, големи сте пичаги

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от SeriousxD Виж мнението
    Аз знам какво искам или по-скоро исках, и това е, че я обичам и искам да съм с нея, но след протеклите се обстоятелства, вече не знам, може би сте прави.Проблема е, ако за пореден път се върне при мен да мога да я отрежа.Благодаря на всички отзовали се, големи сте пичаги
    Никакъв втори шанс! Направо режи! Не й вдигай телефона, не й пиши, блокирай я от всякъде! Изтрий я от живота си!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си