- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Килограми,моля помогнете!
Здравейте,навярно има и друга такава тема,но немога да я намеря така че се извинявам предварително. Някой знае ли някаква диета за качване на килограми или просто някакви храни,които могат да ми помогнат. Какво ли не съм пробвала,нищо не помага...
Спазвала ли си диети за отслабване или е друга причината за малкото килограми? Най-добре е да се посъветваш с лекар-ендокринолог,може да имаш здравословен проблем и това да е причината да не можеш да качиш килограми.
Извинявай за въпроса може ли да кажеш колко си висока и колко тежиш?
P.S. Аз лично съм висок 176см. и тежа 98кг. и чесно да ти кажа ако не ти трябват тези килограми както на мен по добре си стой слаба.
Висока съм 157,тежа 40кг.,не съм спазвала никакви диети и не се ограничавам от нищо.
Ми според мен теглото ти е идеално за височината. Но ако искаш да качиш килограми наблегни на свинското, или в краен случай си вземи глюкоза
За тази височина си си добре няма смисъл.Ако толкова държиш похапвай повечко и така![]()
Благодаря много,въпреки че по никакъв начин не изразходвам енергия от както свалих драстично гледам да извършвам колкото се може по-малко дейности![]()