.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Килограми,моля помогнете!

Здравейте,навярно има и друга такава тема,но немога да я намеря така че се извинявам предварително. Някой знае ли някаква диета за качване на килограми или просто някакви храни,които могат да ми помогнат. Какво ли не съм пробвала,нищо не помага...

Спазвала ли си диети за отслабване или е друга причината за малкото килограми? Най-добре е да се посъветваш с лекар-ендокринолог,може да имаш здравословен проблем и това да е причината да не можеш да качиш килограми.

Извинявай за въпроса може ли да кажеш колко си висока и колко тежиш?
    P.S. Аз лично съм висок 176см. и тежа 98кг. и чесно да ти кажа ако не ти трябват тези килограми както на мен по добре си стой слаба.

Висока съм 157,тежа 40кг.,не съм спазвала никакви диети и не се ограничавам от нищо.

Ми според мен теглото ти е идеално за височината. Но ако искаш да качиш килограми наблегни на свинското, или в краен случай си вземи глюкоза

Цитирай Първоначално написано от chistineee Виж мнението
    Висока съм 157,тежа 40кг.,не съм спазвала никакви диети и не се ограничавам от нищо.
    Яж повече месо, кашкавал и храни с повече калории защото иначе сигурно може и да спортуваш нещо и изразходваш поетите калории и няма как да напълнееш.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    За тази височина си си добре няма смисъл.Ако толкова държиш похапвай повечко и така

Благодаря много,въпреки че по никакъв начин не изразходвам енергия от както свалих драстично гледам да извършвам колкото се може по-малко дейности

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Супер са ти килограмите, недей да ставаш шишко.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от jana11 Виж мнението
    Яж повече месо, кашкавал и храни с повече калории защото иначе сигурно може и да спортуваш нещо и изразходваш поетите калории и няма как да напълнееш.
    Това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си