.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Имам въпрос

Добър ден и честита нова година! Желая да задам въпрос с надеждата да срещна мнения на по-опитни от мен. Наското попаднах на това: http://iconomicabg.blogspot.com/p/blog-page_2.html Искам да знам някой пробвал ли е и какво му е мнението. Случват ли нещата както е описано там и струва ли си да се занимава човек? Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Stoqn_Trakiev Виж мнението
    Добър ден и честита нова година! Желая да задам въпрос с надеждата да срещна мнения на по-опитни от мен. Наското попаднах на това: http://iconomicabg.blogspot.com/p/blog-page_2.html Искам да знам някой пробвал ли е и какво му е мнението. Случват ли нещата както е описано там и струва ли си да се занимава човек? Благодаря предварително !
    Да пробвал съм - загуба на време и нерви...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Благодаря ! Ще взема все пак да пробвам във всичкото там. Записах се в първия и за сега върви добре.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А тази страница не е нищо повече от опит за набиране на реферали. С две думи, загубено време.

Супер фен Аватара на JDeel
    Но ако ти си админ на такъв сайт вече е печелившо

Да точно за това сега разучвам нещата там. Оказва се че се правят накякви пари и като потребител, но идеята да имам аз такъв се загложди здраво в главата ми До сега обаче не съм намерил български такъв Има ли Българи които да правят такъв сайт ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Stoqn_Trakiev Виж мнението
    Да точно за това сега разучвам нещата там. Оказва се че се правят накякви пари и като потребител, но идеята да имам аз такъв се загложди здраво в главата ми До сега обаче не съм намерил български такъв Има ли Българи които да правят такъв сайт ?
    За такъв български сайт не съм чувал, не съм и виждал. Иначе принципа на пирамидата винаги е печеливш за тримата най-горе

Ако се позамислиш, дори и под реферал и не под реферал да се регестрираш, ти пак ще правиш пари на някой над теб, ти не го виждаш, но той те вижда и самата мисъл, че правиш на някого пари те гложди от вътре вместо ти да печелиш. Поне при мен беше така и спрях да се занимавам. Иначе за 4 месеца бях направил $50, а този над мен сигурно моите и още половината от моите спечелени е спечелил от мен. Самата система е направена така, че ти да печелиш най-малко, тези над теб повече, а тези най-горе собствениците на сайта да обират цялата 60% печалба, а другото се разпределя на долу по веригата... Общо взето много заплетено, но разбереш ли как работят тези сайтове, сам ще се откажеш. Каквото и да правиш винаги си прецакан от тези над теб и няма начин да се отървеш от тях каквото и да правиш...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Мега фен
    ^ я, поумнял е някой малко. Миналата година друга песен пееше

// нямаше как да не ти го натрия, сори

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^ я, поумнял е някой малко. Миналата година друга песен пееше

// нямаше как да не ти го натрия, сори
    Трябваше да се пробва

искам да изтрия мой пост във форума някой знае ли как и ако не към кой да се обърна

Супер фен Аватара на Anonys
    редактирай го

Супер фен
    Редактирането не винаги става .

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    За такъв български сайт не съм чувал, не съм и виждал. Иначе принципа на пирамидата винаги е печеливш за тримата най-горе

Ако се позамислиш, дори и под реферал и не под реферал да се регестрираш, ти пак ще правиш пари на някой над теб, ти не го виждаш, но той те вижда и самата мисъл, че правиш на някого пари те гложди от вътре вместо ти да печелиш. Поне при мен беше така и спрях да се занимавам. Иначе за 4 месеца бях направил $50, а този над мен сигурно моите и още половината от моите спечелени е спечелил от мен. Самата система е направена така, че ти да печелиш най-малко, тези над теб повече, а тези най-горе собствениците на сайта да обират цялата 60% печалба, а другото се разпределя на долу по веригата... Общо взето много заплетено, но разбереш ли как работят тези сайтове, сам ще се откажеш. Каквото и да правиш винаги си прецакан от тези над теб и няма начин да се отървеш от тях каквото и да правиш...
    В тези сайтове наистина процентите и печалбите са смешни, но на този свят всеки си има шеф, освен може би главният масон. Свикни с мисълта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си