- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тори - секс - Анкета.
Ще я пращим ли?
загореляци![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Тори точно никой няма да я чука. Пфф, хубаво е да ми подхранвате егото, но чак пък тъй ли?! Ще почна да ви гледам мноооооооооооооого от високо.
Жабо както виждаш се оформа конкуренция на сцената се появат Ива , лилаво дупле и куп други секси богини, така че не бъди много сигурна,че цялата паплач вечно само теб ще чукаме![]()
Аз пък как ви искам...
Сериозно - не ми викай „жабо“.
ние не те питаме :Д
Всички гледат аватара на тори и си мислят че тя е жаба НО всъщност тя е може би най-красивата от форума!![]()
Пич като си с бушуващи хормони това не значи да въвличаш и другите в някви безмислени теми
Мерси,мерси
Абе тая тори е магнит за интриги,що мене или някои друг не го вкарват в подобни? И тая тори да вземи да слезне от 2рия етаж
Последно редактирано от Didko_Beats : 01-07-2014 на 14:30
аз си ям ти кво си мислиш![]()
Чуй ма ся Де Ниро..нито се прая на мармалад ни на конфитюр,не съм подмазвач,като искат сами да се лъзгат.Аз не съм комплексиран относно размера ми,ако ти имаш отиди на сексолог,не се заяждай с мен
Еми нов съм ако е престъпление и болка за умиране да се изнасям. Де да знам![]()
Слушай ся майто момче. Ти тук явно не си наясно с правилата и ще го закъсаш здравата.
хич не ми пука колко голям пиклюю си, ще слушаш и изпълняваш всичко по ред до косъм, щото минаваш през ножа впротивен случай или ще ти се случат далеч ужасни неща,които не можеш да си преставиш с невидимата ти възраст на този с свят тук при нас !
Човек се връща от пазар, но се спъва и чупи яйцата, които е купил. Полицай се обажда на бърза помощ и казва:
- Един човек падна, удари се и си счупи яйцата!
- А как е органът?
- Органът е на телефона!