.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Всичко е перфектно, но любовта умира

Здравейте,
    Аз съм момче на 17 г. В една връзка винаги се старая да съм добър, мил, любовен. Старая се връзката ми да е колкото се може повече по-добра. Правя й малки подаръци от сърце. Правя й жестове, с които показвам, че имам чувства. Правя й комплименти, държа се добре с нея. Просто всичко е перфектно. Проблема е, че вече изредих много момичета, с които се държах като принцеси, но просто рано или късно любовта умира. Чувствата се губят в разтояние на 1-2 месеца и съответно те ме изоставят. Просто аз правя всичко толкова перфектно, чак те се чудят как така нямат чувства, при положение, че всичко е наред.

Хехе..еми проблема, е че се държиш с тях като с принцеси братле. От личен опит знам, че колкото повече пренебрегваш дадено момиче, толкова повече ще те иска.

Странни същества са жените ..

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Приятел май прекаляваш с романтиката или момичетата не си заслужават времето и енергията.

Цитирай Първоначално написано от bsdirty Виж мнението
    Хехе..еми проблема, е че се държиш с тях като с принцеси братле. От личен опит знам, че колкото повече пренебрегваш дадено момиче, толкова повече ще те иска.

Странни същества са жените ..
    Аз също съм забелязал това. Колкото повече едно момче наранява едно момиче — толкова повече тя го иска.
    Последно редактирано от xpawn : 01-07-2014 на 19:03

Да..но не трябва да прекаляваш с пренебрегването, защото в един момент вече е грубо и невъзпитано
    Винаги трябва да се спазва добрия тон

Цитирай Първоначално написано от GEMBI Виж мнението
    Приятел май прекаляваш с романтиката или момичетата не си заслужават времето и енергията.
    Не, не прекалявам. Всичко си има граници. Правя го нормално, не преувеличено, ако това мислиш. Момичетата... по-точно да споменя, че всичките са били наранени от някое момче, което им е останало тръпка и може би не могат да се влюбят отново така закратко. От това ли може би е?

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Жена иди го разбери какво иска и какво мисли.

И какво съветвате да направя, та да има повече тръпка във връзката и да задържа момичето по-дълго, т.е. — „да го накарам да се влюби в мен за кратко време“?

Момичетата искат да те разгадаят постепенно и именно в това се крие интересът им. От това което прочетох ти си твърде еднообразен и предвидим, как искаш да има тръпка тогава? Не се изхвърляй и не показвай най-доброто от себе си още в началото, а го прави малко по малко.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Interaction Виж мнението
    Момичетата искат да те разгадаят постепенно и именно в това се крие интересът им. От това което прочетох ти си твърде еднообразен и предвидим, как искаш да има тръпка тогава? Не се изхвърляй и не показвай най-доброто от себе си още в началото, а го прави малко по малко.
    Мдам, точно така си е. Всичко, което правиш е прекрасно, но не и ако е толкова в началото на връзката. Аз бих се чувствала задушена от романтика, още от първия месец ако ми доказват, че ме обичат. Плашещо е някак. Остави тези неща за по нататък и не ги прави постоянно, а от време на време.

Цитирай Първоначално написано от Interaction Виж мнението
    Разбрах какво имаш в напредвид. T.е. „с едната ръка я гали, а с другата стискай“ един вид, така ли?

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Мдам, точно така си е. Всичко, което правиш е прекрасно, но не и ако е толкова в началото на връзката. Аз бих се чувствала задушена от романтика, още от първия месец ако ми доказват, че ме обичат. Плашещо е някак. Остави тези неща за по нататък и не ги прави постоянно, а от време на време.
    Не е преувеличена романтика, а просто добро държание. Не й казвам колко много я обичам и такива неща още на първия месец.
    Последно редактирано от xpawn : 01-07-2014 на 20:16

На мен ми звучи прекалено сладникаво, но не съм казвала, че казваш, че обичаш.

И да попитам, когато решат, че не те обичат, колкото и да си прекрасен, правили ли сте вече секс?

За 1-2 месеца връзка е малко трудно секс да се постигне, при положение, че си хващам меко казано „тежки момичета“, а не разкрепостени и лесни. Винаги съм им казвал, че това не е проблем, мога да чакам, не съм с тях само заради това и т.н. Точно и сексa е проблем в това, защото от него идват чувствата и тръпката най-вече на едно момиче, ако не се лъжа.

Ако не са девственици и са правили секс вече, за 2 месеца вече би трябвало сами да си го поискат, колкото и "тежки" да са. Ако не правиш тази крачка, колко време мислиш да тъпчеш на едно ниво?

Правя крачка, но не пускат, защото може би нямат силни чувства? Да ги насилвам ли, ко?
    Последно редактирано от xpawn : 01-07-2014 на 20:50

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от xpawn Виж мнението
    Аз също съм забелязал това. Колкото повече едно момче наранява едно момиче — толкова повече тя го иска.
    тва е напълно вярно

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха сигурно тези чувства се появяват за същия период от време ..
    Не бързай с "любовта" .. на 17 е мноооого, много относително понятие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си