- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Екранът на смъртта
Бях в сервиз на Стемо, баща ми има познат, който е спец. Обадих му се и каза, че било проблем или в браузъра, или в антивирусната.. Нямало как да е хардуерно, защото го пускал на най-тежките тестове още в сервиза. Пробвах между другото да отворя същите страници, на които ми дава син икран с Нет Експлорер и.. тръгна!! Деинсталирах всички останали браузъри и смених антивирусната, но пак с различни браузъри пак ми излизаше син екран. Пробвах да преинстална, но излезна друг проблем - на диска, който ползвам има Уин 7 и Уин 8. За мен това е единственото обяснение защо не се буутва автоматично диска, затова пробвах с Убунту. Преинсталнах на Убунту, за да видя дали ще подкара диска с Уин-овете, но пак не тръгва.. (а в БИОС настройките са си сложени да си буутва от СД първо при рестарт.) Да не би пък Компак да имат бутон, който когато излиза логото да се натисне, че да стартира диска?! Та предполагам въпросът ми е, бихте ли ми препоръчали торент с някой работещ Уин 7, по възможност октивиран, защото нямам идея какво да сваля, а познатите около мен нямат много опит в преинсталациите пък както казах ми трябва до събота всичко да е наред..
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Аз пък даже без пари мога да ти оправя лаптопа, ако искаш де. А ако лаптопа трябва да се чисти мога да те прекарам тънко, пари само за части и материали-10-15 лева.