Здравейте, момиче съм на 14 и имам супер глупав(сигурно само за вас) проблем. Никога съм нямала приятел, а наистина искам човек до себе си. Искам да разбера и да видя какво е да имаш близост с момче(не секс) и най- вече споделената любов(добре, де чувства) и не, не гледам връстниците си. Само, че никога нищо не става. В началото на годината си харесах момче от другата паралелка, да ама по коридорите като се разминавахме, той дори не ме забелязваше, неуспях и да се запозная с него
А преди години когато си харесвах някой, бяхме си и близки и всичко, само дето той нямаше чувства към мен. И така няколко пъти.
Навън само ме зяпат някакви "дъртаци", цигани и като видя някакво готино момче той или не ме забелязва, или просто ме поглежда и тва е. Не, че очаквам да дойде и да с запознаем..
Миналия ден чаках учителката ми(ходя на уроци) в един блок и едно супер сладко момче мина покрай мен и се качи на горния етаж.. не преставам да мисля за него, той само ме погледна и това е, явно не съм му направила особено впечатление. Помислих си, че просто не съм достатъчно добра, хубава. Така се случва.
Знам, че още съм малка и ъм за всеки влак си има пътници, но докато се усетя, ще съм ЖЕНА на 35, сама, без приятел и ще си повтарям, че има още много време докато срещна "подходящия" човек..
И един глупав въпрос: Как да разбера дали ме заглеждат?! Продължително гледане ли D
Последно редактирано от gtooo : 01-11-2014 на 08:59