- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Видеокарта за евро трък симулатор 2
Здравейте, извинявам се ако темата е банална и тъпа.Препоръчайте ми възможно най-евтината видеокарта за euro truck simulator 2 и гта 4 за hd average fps 60-65.Компютъра, за който става въпрос е с параметри интел целерон двуядрен е3300 2,5гхз, 2гб ддр2 рам 800мхз, интел г41.Видеокартата ще е 2-ра ръка.Благодаря на всички отзовали се.
Абе нещо към 3GB да е, но за да не ти сече гледай да е към 4-5GB, че иначе на 6-7FPS ще го караш...
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
бе вземи си 256 битова, закво ти е 192 ?
на Pcie 3.0
@koko95 провери в prodavalnik , ebay тука никой няма да намериш.
Повече рам на видеокартата се използва за по-големи текстури, реално погледнато ако автора няма да играе на 4к резолюция, повече от 2 няма да му трябват. Но той иска тази, дори 1 ще е достатъчен.
Обаче автора има много дърт процесор, видеото трябва да не го спъва процесора.
Мани го тоя симулатор е ..
само се движиш по неква магистрала ;x
Що бе, играта е хубаваЗа симулатор има много какво да се желае, но като е игра е 6+.
Иначе ЕТС не е капризен - дори и при слаба машина и графика на минимум ще тръгне и ще се играе. Доколкото игрането ще хареса на играча - това вече е относително, но 60 фпс може и да ги качи само на минимум с половината изключени опции и то през деня (фаровете през нощта свалят фпс, ако включиш и двата вида допълнителни - също, ако сложиш ефектен мод - от рода на реален накичен турски ТИР фпс ще отиде много надолу).
Ако беше прочел изискванията, щеше да разбереш, че Crysis 3 иска 1GB, моята е 512MB...
Бтв, преди 2 месеца ми предложиха ATi Radeon 4870 X2 2GB за 80 лв. втора ръка, ама я отказах, защото харчи 250-300W, което е твърде много.Мислех и на теб да ти я предложа, но надали захранването ти ще издържи.
Въпроса е, дали няма процесора да я спъва тази карта. http://ark.intel.com/products/42771/...Hz-800-MHz-FSB
До неотдавна имах точно същата конфигурация компютър и за ETS2 HD6770 се оказа перфектното решение. Като ѝ сложа термопаста на видео процесора и вади кадри от 60 нагоре. В градовете пада до към 40 кадъра, но извън тях съм стигал 80 кадъра/сек.
Но за GTA 4 просто забрави! Вече съм с 4-ядрен процесор, 4 гигабайта памет, същата видеокарта (6770) и познай к'во - GTA 4 сече, та си е ивало майката. Това нещо иска минимум 8 гигабайта оперативна памет, за да върви сносно.
Между другото, не ти препоръчвам втора ръка видео карта, защото не се знае в какво състояние и колко изстрадала ще е. Моята 6770 я взех преди година и нещо за 180 лв. (BULK), а сега може и по-евтина да е станала, така че втора употреба просто не си струва - и откъм пари, и откъм състояние, в което ще бъде.
^Мхм, а аз си взех 760ка за 280 лева в гаранция. Много ми е тъжно, ужас просто дето не дадох 500![]()