туй на Пантера е добро ММ е най-добрият вокал евър!
Първоначално написано от Ivaaaaa ММ е най-добрият вокал евър! Hell no! Явно не си слушала достатъчно Rob Halford, Bruce Dickinson и Freddie Mercury... :/
Първоначално написано от SonataArctica Hell no! Явно не си слушала достатъчно Rob Halford, Bruce Dickinson и Freddie Mercury... :/ Бруууус, обожавам Брус
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от SonataArctica Hell no! Явно не си слушала достатъчно Rob Halford, Bruce Dickinson и Freddie Mercury... :/ слушала съм доста любими са ми ММ и вокалът на Аксел Руди Пел, ама оня другия забравих му името Първоначално написано от LadyDi Ива, въпрос на вкус нда ^^
Първоначално написано от SonataArctica Hell no! Явно не си слушала достатъчно Rob Halford, Bruce Dickinson и Freddie Mercury... :/ Пропусна DIO и Ozzy.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar Пропусна DIO и Ozzy. ooo, Dio, айде с кафето...
Како Ди, поздравче!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394 една велика тема Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Правила