- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не одобрявам.
Добър вечер.
С приятелката ме сме заедно от месец и всичко си е ок. Обаче има нещо което ме притеснява тя много обича татуировките. Вече си има две една на ръката и една на кръста и тя ми каза, че мисли да си прави друга на гърба(две крила, които няма да бъдат големи). И аз какво да и кажа съгласих се, но днес като си говорих с нея тя каза, че мисли на уголеми татуировката и тя да не бъде толкова малка, а много по-голяма. Аз не съм съгласен с това и й казах да не го прави, защото ще съжелява после. Основния ми проблем е, че сме от различни градове и аз не мога да я "контролирам" за действията й. Забравих да кажа, че татуиста й е братовчед. Въпроса ми е как да й обясня, че не трябва да прави такава "глупост" за мен.
За теб е глупост, за нея е радост. Защо се месиш в това, което доставя удоволствие на другите?
Като не харесваш такива "глупости", не се татуирай. Но да забраняваш на друг е глупаво.
Моят човек ми е казвал, че не обича татуировки и никога не би си направил, но никога не си е позволил да ме спре, когато аз си правя.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Наслади се на тялото ѝ. Не мисли за бъдещето ѝ. Бъди егоист![]()
Аз не искам да й забраня просто да й обясня, че един ден ще съжелява за това което е сторила със себе си. Впрочем когато си направи татуировката на ръката (лятото тогава бяхме просто приятели) си харесваше татуировката (какво изразява как изглежда), а сега цитирам "Вече ни ми доставя удоволствие как изглежда май ще я залича". Затова искам да й обясня, че няма смисъл да прави такава и то толкова голяма на гърба си, защото ще й омръзне както първата.
Ти и да и кажеш че не го одобряваш тя ако си го е наумила няма да те послуша да не си прави просто я остави да си направи щом и харесва
Все пак си е нейна работа. Като иска - нека се шари. После като иска - да заличава или да покрива. Нейна работа.
Тва все едно да седне да ти обяснява колко е добре да се обрежеш, че е по-хигиенично и дъра-бъра.
Мда и това е върха на сладоледа
22:40
"*********************************sujelqvam vsi4ko be6e 6ega leka no6t :*"
просто не мога да повярвам, няма какво друга да кажа.
Какво ще рече това, че се е пошегувала, защото знае, че не одобряваш ли?
По-скоро от цитата ми лъха на усещането, че и е писнало от тебе, щото си досадник.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%B2%D1%8F
повярвай не е така
ами ще видим
Няма какво да виждИМ, ако беше мъж на място нямаше да изпадаш в такива ситуации и да пускаш такива теми.
чакай малко, това си е нейното тяло, тя си решава дали ще се татуира или не, не си й майка да й казваш , радвай се за нея, щом й носи удоволствие![]()
Като е решила-ще отиде, със или без твое съгласие.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!