.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на blueberryyy

Red face Да поема ли инициативата?

Здравейте ,
    Преди няколко месеца моя приятелка поднови отношенията си с едно момче от приятелско семейство, ще го нарека Т.Не се бляха виждали 3-4 години, той я добави във фейсбук, започна да и харесва снимки, тя му писа първа и се уговориха да се видят. Изглеждаше сякаш много я харесва, обаче след като се забиха спря да и се обажда, да и пише и т.н. Като цяло, постъпи много тъпо, можеше да и каже две думи, че не иска нищо сериозно, примерно, а не да си прави някакви филми и изобщо да не и говори, като се има в предвид, че се познават от малки деца. Не за това пиша обаче... Преди стане въпросната глупост между тях двамата, се бяхме събрали нашата компания и неговата компания и един от приятелите му ми се стори много симпатичен. Оказа се, че и той ме е харесал, защото Т. дойде и ми каза, че ако въпросното момче ми харесва, трябва да действам, а аз му казах, че няма да действам веднага, защото го познавам от 2 часа. Както и да е, стана ясно, че имаме симпатии един към друг, но никой не направи първата крачка. След това приятелката ми и Т. прекратиха отношения и съответно компаниите ни вече не се събират и от тогава не съм виждала въпросното момче. Засичаме се във фейсбук и постоянно ми харесва някакви публикации. Чувала съм от много хора, че страшно много момичета му се лепят, но той не им обръща внимание. Чувала съм и че бил много надут, обаче вечерта, когато се запознахме, беше срамежлив, вадех му думите с ченгел и не искаше да ме погледне в очите. Въпросът ми е: да му пиша ли първа? Като цяло нямам проблем с това, не съм срамежлива, но като се вземе в предвид ситуацията между приятелите ни, се получава малко странно. Освен това ме притеснява, че дори и да му пиша, да излезем и т.н. най-вероятно ще постъпи като приятеля си и ще съм му за един път. От друга страна обаче много ми харесва и искам да пробвам и да видя какво ще излезе. А съм почти убедена, че няма той да ми пише пръв, прекалено срамежлив ми се стори. Въпросът ми е насочен главно към момчетата във форума – как ще реагирате ако момиче, което ви е симпатично, ви пише първо? Също се чудя какво да му пиша- здрасти, как си и т.н. или да го помоля да ми помогне да намеря една песен, която ни пуснаха с приятелите му. Не искам да изглеждам все едно съм лудо влюбена в него, защото, ако се окаже филмарче като приятеля му, нищо чудно да си го помисли...
    Може въпросите ми да ви изглеждат тъпи, обаче съм си напатила достатъчно от женкарчета и наистина не ми се занимава с още такива, за това и съм толкова предпазлива...
    I heard that your dreams came true.
    Guess she gave you things I didn't give to you...
    I hate to turn up out of the blue uninvited,
    but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
    I had hoped you'd see my face
    and that you'd be reminded that for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you.
    I wish nothing but the best for you too...
    Don't forget me, I beg.
    "I'll remember", you said...
    Sometimes it lasts in love.
    But sometimes it hurts instead...
    Yeah.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Щом е взаимно, пиши му, виж какво ще излезе, нямаш какво да губиш.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако бях на негово място, бих се зарадвал. Пиши му, нищо не губиш. Бъбрете се за някакви общи неща, обикновено така се почва.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Аз не мога да разбера какво хареса в някой, който го е срам дори в очите да те погледне, ама... + това като ти гледам начина, по който се изразяваш - я имаш 15, я не. Как така си се напатила от женкарчета, малко ми е чудно.
    Но като искаш да си го хванеш за гадже, а той е срамежлив - действай. То друга опция няма!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Пиши му ще се зарадва щом е взаимно

Защо това, че е срамежлив, трябва да ми пречи? Всеки се притеснява при запознанство с нов човек, някои хора повече, други по-малко... Всъщност съм на 18 и съм си напатила като два пъти си позволих да изпитам повече от просто увлечение към хора, които в последствие се оказаха много различни от това, което бяха в началото. Наистина не мога отново да се ядосвам и да плача заради някого, на когото съм му била за бройката...

Don't forget me, I beg.
    Yeah.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Аз не мога да разбера какво хареса в някой, който го е срам дори в очите да те погледне, ама... + това като ти гледам начина, по който се изразяваш - я имаш 15, я не. Как така си се напатила от женкарчета, малко ми е чудно.
    Но като искаш да си го хванеш за гадже, а той е срамежлив - действай. То друга опция няма!
    Защо това, че е срамежлив, трябва да ми пречи? Всеки се притеснява при запознанство с нов човек, някои хора повече, други по-малко... Всъщност съм на 18 и съм си напатила като два пъти си позволих да изпитам повече от просто увлечение към хора, които в последствие се оказаха много различни от това, което бяха в началото. Наистина не мога отново да се ядосвам и да плача заради някого, на когото съм му била за бройката...

Don't forget me, I beg.
    Yeah.

те ве4е са скъсали с приятелката ти така че можеш да си ти с него сега

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy Виж мнението
    Тепърва ще плачеш и ще се ядосваш заради даден човек. Това дали ще имаш връзка с него или не - не е гаранция за щастие.
    И не казах, че срамежливостта му трябва да ти пречи. Просот ми е чудно как мадамите са започнали да си падат по срамежливи. По мое време не беше така...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от blueberryyy Виж мнението
    Въпросът ми е насочен главно към момчетата във форума – как ще реагирате ако момиче, което ви е симпатично, ви пише първо?
    Много ясно, че ще се зарадва, що за въпрос? И при момичетата е така.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Щом не си срамежлива не е проблем да му пишеш първа.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Все едно слушам себе си :Д Защо момчетата в днешно време са толко загубени и какво наистина ние намираме в такива :Д Та нали е прието инициативата да е тяхна, на нас не ни е в природата да правим това. Ако все пак се намери момиче, което е достатъчно отворено, за да направи първата крачка я изкарват закъсала, курва или губят интерес. Ходи ги разбери тия момчета :Д

Цитирай Първоначално написано от Margarita_Andreevaa Виж мнението
    Все едно слушам себе си :Д Защо момчетата в днешно време са толко загубени и какво наистина ние намираме в такива :Д Та нали е прието инициативата да е тяхна, на нас не ни е в природата да правим това. Ако все пак се намери момиче, което е достатъчно отворено, за да направи първата крачка я изкарват закъсала, курва или губят интерес. Ходи ги разбери тия момчета :Д
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%B0 ---> Много ми е интересно, ако се съберете на 1 място какво ще стане с разговора...

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%B0 ---> Много ми е интересно, ако се съберете на 1 място какво ще стане с разговора...
    Аз не съм черногледа мъжемразка Просто късметът ми е смотан, вярвам че има страхотни момчета, които не ми е писано да срещна. За тези, които срещам е това по-горе, което цитираш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си