- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как парите променят начина ви на мислене
Въпросът ти не е съдържателен, за да очакваш желаните отговори.
По-добър начин на живот
друго в момента не мога да определя като фактор.
Азис - Хоп [music]
Ставаме по разглезени, защото свикваме всичко на готово и че парите държат света. Е то в тая корумпирана държава как няма да си го мислимеhahha
Тогава да, но въпроса не мисля, че е в това. А за куромпираната ни държава, просто нямам думи.. на такива работи съм се нагледала, че се отчайвам.Ако се разровиш в политиката или в докторите ще умреш
В моя град плащат на едно адвокатче да прикрива убиец на деца. Всички знаем кой е той, а въпросния не е зад решетките. Ходи с гордо вдигната клава. А като се види с адвоката му шибат кока и ** жени.
А за докторите.. моя приятел е лъган, че е болен от тежка болест, само за да влезне в болница. Така доктора, който го е вкарал в болницата печели още 1000 лева над заплатата си. 1000 лева ли струва един човешки живот? Да го натроват с хапчета и системи, за да може някой да кара кола за 10 000 лева. ... Много съм разочарована от истината ..
^ Само като пречетох края на третия ред, и началото на четвъртия веднага разбрах ,че сме съграждани :Д
Колко по темата, просто се разглезват прекалено много хората претполагам
Именно. Но не само във Враца е така. Просто тези деца..толкова невинни, или не съвсем. Как може, как?
Парите дават едно такова самочувствие, но без покритие. Демек започваш да си мислиш, че можеш много неща, които всъщност неможеш, само защото имаш пари.
Материалната презадоволеност води до естественото чувство, че си нещо повече от всички около теб.