.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Влубена в най добър приятел :(

Здравейте сега ще ви разкажа моята история
    Значи аз съм момиче на 14 години имах най добър приятел преди седмица се скарахме и сега не си говорим ;(
    аз съм влюбена в него но не знам дали той също е влюбен в мен,когато се напивахме лятото той не ме пускаше и ми казваше че ме обича и ме целуваше аз тогава не го обичах и не го целувах дори като бях пияна а сега е друго.Преди две седмици бяхме аз и той в най добрата ми приятелка тя влезна в стаята да вземе нещо и през това време той ме целуна,а също така лятото аз и той се правихме на гаджета пред една приятелка защото тя го харесваше и нарочно се правише на гадже с този който аз харесвам и ние правихме същото с него,и така не знам дали той е влюбен в мен а изобщо не ми говори и аз не му говоря обичам го но не знам как да се сдобря с него,искам да се сдобрим да се напием и да се целуваме ;(

Бързаш да порастнеш, а си личи, че не си готова. Остави гаджетата за след някоя друга година. Това, че се напиваш не те прави да изглеждаш по-голяма, а просто по-глупава.

Голям фен Аватара на veilside88
    :
    Т'ва да се напиеш на 14 е 'умопомрачително'.. Как неможа по-рано? Дано да е било просто моментно и да не се превърнеш в развалина :
    Направо се : и се натискаите наволя :

ПП: Пиша малко като даркнес ас :

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    wtf
    влизам във втора тема, в която се говори за пияни 14-годишни момичета...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на veilside88
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    wtf
    Новата мода на леките лигли .

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    wtf
    Е какво толкова странно има, още малко ще вземеш да кажеш, че и за секс са малки на тази възраст? Не виждам нищо по-нормално от това една 14 годишна ЖЕНА да се напива с бира в парка....
    Ние просто сме задръстени, за това не разбираме.

Супер фен Аватара на Didko_Beats

Малее...глей момичета на по 14 се напиват кат пердета,а аз тряяше да стана на 16 че да мога да излизам и да напивам (при това мойте пак ми казват по-малко).....А пък после мъжете били пияндета,свине и други .....

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Все повече чета подобни теми и все повече си мисля, че няма нищо по-гадно от лАпе, дето иска да се прави на голяма и отговорна жена (или мъж, ако е момче)!!! Изживейте си детството бе, деца!!! Какви връзки, какви 5 лева??? Вие още не разсъждавате правилно като цяло, за да имате нормална връзка!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Пияна на 14 години??? Може и да те харесва ама не му казвай нищо

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Да си изживеят детството...ще има много време да се напиваш и да се правиш на голяма

kakvo vie ludi li ste tova e normalno na 14 da se napivat kvo tolkova?? ne vi razbiram ai problema na momicheto ne e v tova chetete kakvo pishe i togava razsajdavaite

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Simonn123 Виж мнението
    kakvo vie ludi li ste tova e normalno na 14 da se napivat kvo tolkova?? ne vi razbiram ai problema na momicheto ne e v tova chetete kakvo pishe i togava razsajdavaite
    И ти си на 14, нали...? :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си