.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Lightbulb Карта а интернет

Здравейте , ще стане ли ако взема карта за инетернет от един друг телефон и я слойа в моя .. трябва ли да се обайдам някъде или да се правят някакви настройки ? Благодаря предварително , много ми е вайно ..
    П.С Пиша с абв кирилизиране и немога да напиша някои букви

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Карта за интернет?

м да ... тази където мойеш да има интернет навсякъде

Град
    София
    Това си е стандартна сим карта. Може да сложиш на телефона си такава от друг, но съответно ще се промени и телефонния ти номер.

ха .. странно, на телефона си има сим карта и има една друга черна карта като карта памет за интернета ? и за нея става на въпрос ..

Голям фен Аватара на ОР
    Има вече SIM-ове специално за 3G\4G и може да нямат номера.
    И би трябвало да стане работата, понеже аз съм го правил с глобулска.

Град
    София
    SD картата я приеми просто като допълнително място за запис на файлове (като хард диск) и тя няма нищо общо с интернет връзката.

А извинявайте , аз съм в грешка Картата си е като сим карта но немойе да се говори по нея без номер е ! И да попитам само я слагам и имам нет или трябват и настройки ?

Бързо някой да помага моля ви ! Слойих картата за нета и ми излезна едно съобщение , че когато няма лайфай мойе да се начислява към сметката ми и пише деактивиране или разрешаване , ако натисна разрешаване ще начислява ли ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kity_mity Виж мнението
    Бързо някой да помага моля ви ! Слойих картата за нета и ми излезна едно съобщение , че когато няма лайфай мойе да се начислява към сметката ми и пише деактивиране или разрешаване , ако натисна разрешаване ще начислява ли ?
    Просто е , активирай си на твоя гсм номер интернет за 6-7 лева.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от kity_mity Виж мнението
    ще начислява, не натискай!
    както ти каза коко95, плащаш 5-6 лв. на месец и ползваш мобилен нет без Wi-Fi
    принципът е такъв:
    получаваш определен обем MB и като ги изхарчиш(бързичко става, горе-долу е със скоростта на Wi-Fi)
    скоростта ти пада доста, но е достатъчно, за да си влизаш във фейсбука или да четеш новини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си