- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Спам vol. 2
Кисна пред компа и май трябваше да уча по нещо, но #балимумамата и ми е кеф.
Щото така или иначе имам материали, освен тва имам учебник и ще уча в даскало ако чак толко иска да ме изпитва. Не ми се занимава с глупости.
И като имаш материали и учебник ..къв е смисъла от тях като хич не си го прочела....за ко са ти ...?![]()
:д Ми де да знам, никъф май. Ама поне няква оценка ще ми пише на материалите, не ми се запомнят простотии.
Ама аз уча, но сега просто реших да изклинча, кво толко? Минавам по тънката, другите как могат?
Аз верно дo ся спах..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз до сега се помотавах из omegle. Леле, човек трудно си намира някой нормален за абсолютно рандъм чат, без злобарки на камерата, задници и разни там други глупости. :д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
nqkav nurmalen za absoliutno random chat samo da ne e zadnik ne otgovarqm
Зависи случвала съм на момчета и момчета.
Едните мязат на куклички, другите действително са някакви готини.
*сън*
Първо с един авер се лигавихме - пича просто си показваше задника, а някъф друг пич се криеше зад някво изкуствено храстче и повтаряше "I can't see you." със супер женския глас. После, със същия този авер, се държахме нормално и момчето (с яка коса и въобще доста сладкиш между другото) ни пита дали сме двойка и ми хареса усмивката. Пича беше бая мил. След тва авера си замина и останах сама. Проведох доста дългичък разговор с 27 годишен калифорниец (мисля), в който си говорихме за времето в БГ и ми каза, че приличам на 20-21 годишна. След тва минах на българи и си намерих варненски пандьок на 18, който кози. След тва странно пернишко хлапе, което ми поиска фейсбука. Няма да споменавам колко точно хора се самозадоволяваха и бързо-бързо дискънектвах.
Число, прати си скайпа на ЛС щом имаш мерак.